- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Rawlings--
tag
Utóbbi kettőre válasz: amint mondtam kibírnám, szóval felraknám megszoknám -annak ellenére, hogy nem tetszik a metro-, de két kérdésre válaszolván, az OEM -amit ha jól tudom- csak 1 gépre tudok felrakni, és HW változás esetén bajos. (De javítsatok ki kérlek).
Tehát megszoknám, de OEM-et ilyen limitációval nem szívesen veszek, főleg, hogy gyakran fejlesztek a gépen. Ha rosszul tudom javítsatok, mert nem vagyok 100%-ig tisztában az OEM-el.
-
--Rawlings--
tag
Arra gondol szerintem, hogy ha például beszeretnél zárni egy ablakot, akkor Metro alatt "meg kell fognod" és lerántani az ablakot. Nem tudom elképzelni, hogy ez a vállalati szegmensben sikeres termék legyen. Mivel mindenkinek más az ízlése, én szeretném, ha egy klasszik start menüt visszakapnék.
-
--Rawlings--
tag
válasz
Jim Tonic #18 üzenetére
Igen. Pont. Egyébként nagyon nagy adatbázisokkal dolgozom itthon, és jól jönne a Windows 8 extra sebessége, de amennyit nyernék azzal, elvesztem az egész "hadonászásával". Ez 100%-ig igaz. Ettől függetlenül is adnék neki esélyt, de OEM-et nem veszek. Sajnos be kell érnem a Win7-el. Mennyi ideig tartott volna, hogy egy klasszik módot belerakjanak, hogy a magamfajta szűk-látókörű embereket is boldoggá tegyék? Még egy cég akinek nem kell a pénzem. Ez a héten a 3., de nem baj így legalább spóroltam egy 100 ezret legalább.
-
--Rawlings--
tag
válasz
Jim Tonic #13 üzenetére
Ezen kívül, ha jól értelmezem nincs Retail belőle, csak OEM. Egész délelőtt ezt kerestem, de vagy upgrade, vagy 1 hw-s OEM licence. Plusz, ugye kapásból szerencsétlenkedni kéne, hogy az antiintuitiv start menüt kikapcsoljam. Persze, lehet, hogy én tartom rosszul az operációs rendszert!!!
Persze elejét venném annak is, hogy nem vagyok open minded. Az vagyok, de nem egy start menü kedvéért képzem át a 10 éve megszokott reflexeimet! Vista 2, várom a következő változatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest