- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyedes
addikt
válasz
mitulabattyi #272 üzenetére
Ja thinkpad.
Igy mar ertem, hogy lehet allitani, de a legtobb embernek nincs ilyen soft a notijahoz. De igy is eleg nehez kikerulni az elektronikat.
-
negyedes
addikt
válasz
mitulabattyi #270 üzenetére
Ezt hol tudod beallitani? Kivancsi vagyok. Milyen notid van?
-
negyedes
addikt
Ez egy uj funkcio a Sevenben ezert nem jon elo mas rendszereken. A win csak jelenti(lehet rosszul?) a hibat, nem okozza. Az MS az OEMel tesztel, hogy mi is okozza ezt. [link]
-
negyedes
addikt
válasz
mitulabattyi #264 üzenetére
Ezt a ratoltes dolgod, hogy erted? Ilyen elviekben nem tud csinalni.
Mod: havernak is Sanyo van(es nekem is), de az ove XP alatt halt meg(az enyem meg el, ma neztem 1ora 10percet hozott vagyis minden OK vele), szoval.........
-
negyedes
addikt
válasz
HDCheyenne #183 üzenetére
maga az oprendszer kinyír egy akkut.
Hogy, ha csak olvassa az BIOS alltal nyutott adatokat?
-
negyedes
addikt
Amit en tudok a sajat notim(Dell) akutolteserol: nem lehet tultolteni, tulmeriteni, az elektronika zar, 95% toltotsegi szintel szep lassan adja ra az aramot(szinte csepptoltes). nalam 7%on a win hibernal. Annyit tudok elkepzelni, hogy az elektronika rossz, dehogy egy OS kinyirja az akut azt nem hinnem, max tul gyorsan meriti.
#49az akunak nem tesz jot ha sokat all, jo ha hetente egyszer lemerited.
-
negyedes
addikt
Na most a OS vezerli az aku tolteset? Egy sw hogyan tehet tonkre egy elektronika alltal vezerelt hw?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest