Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csakénvagyok

őstag

válasz #13260800 #173 üzenetére

Jó, én mondom a gyakorlatot. Általában az van hogy ezeken a gépeken, kivéve a nagyon új építésűeket, értem itt 1-2 éves gépsorokat, nem a szerver verziók futnak az iparinak szánt PCken. És általában megy a vita hogy kihez is tartoznak, a rendszergazdákhoz, vagy a hozzám hasonlókhoz, akik ipari programozással foglalkoznak. Ugye mi már nem vagyunk az user 1.0 verzió, de azért nem foglalkozunk rendszergazdálkodással. S ugye nekem egy OPrendszer a munkám elvégzéséhez kell, s nem a munkám az OPrendszer beállítása. S a legritkább esettben telepítünk/állítgatunk OPrendszert, ugyanakkor bizonyos okokból kifolyólag rendszergazdai jogunk is van (a legtöbb ipari soft nem megy csak rendszergazdai jogokkal). Szerencsére nagyon ritka ezeken a gépeken a Win7, ezeken szinte kizárólag Xp fut. De azért nekem teljesen új dolog az olyan is megtörténhet hogy fogj magát a rendszer és újraindul. S nem azért nem hülye lennék a munkámhoz, csak nem ez a munkám.

Összegezve, nem tartom szerencsésnek hogy ilyenek vannak alapbeállításként. S ugye mint feljebb olvastam hányszor még ilyen két perces beállítást kell ehhez elvégezni hogy azt kapjuk amit akarunk?

Új hozzászólás Aktív témák