- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3Ny3'T
senior tag
PC fronton tuti nem lesz olyan nagy siker a Win8 (hacsak tényleg benne nem lesz az XBox360 emulátor
), mivel gyakorlatilag egy és ugyanaz (szolgáltatásaiban) tudtommal, mint a Win7. 8 esetében a trükk ott van, hogy ARM-ekre is rámegy.
(#15) buherton: Szerintem csak nemigen használtad mostanában a Vistát. Nyilván voltak gyermekbetegségei az első 1-1,5 évben, hisz egy 0-ról újraírt architektúra (XP-vel ellentétben), de mostanra szerintem majdnem Win7 szinten van stabilitásilag, biztonságilag. Még így is kicsit magas a gépigénye (köszönhető ez annak, hogy alapjáraton is sok szolgáltatás be van lőve, amit HomeUser nem használ), de ennyi. 4 gépen üzemeltetek aktívan Vistát, 3-on Win7-et és meg vagyok velük elégedve.
No offense, csak szerény magánvélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpársportok
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest