- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- A középkategóriában erősít a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem Octaviám van, nagyon kellene már az az Android Auto...
-
nistv4n
tag
Az egyik képen látszik, hogy a váltó feletti kis rekeszben van az USB port. A golfban is oda rakták (de van a kesztyűtartóban is bizonyos modelleknél).
Egyébként abban igazad van, hogy a váltó feletti rekeszben is elég egy rövid, akár 10 cm-es USB hosszabbító, mert annak a tokja belefér, és még a kis fedelet is rá lehet hajtani.
-
.Szaki.
addikt
-
Lacok
őstag
Menet közben inkább az utat figyelje a söfőr ne a rádiót babrálja vagy rendeljen az autóhoz multifunkciós kormányt amiről tudja vezérelni a rádiót.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
törölt tag
Nekem 4-es Golfom volt, imádtam. Köszi a szösszenetet, úgyis épp autóvásárlás előtt állok legalább jobban képben vagyok.
-
yvsmad
őstag
Biztos hogy jó, ha egy normál méretű pendrive 5 cm-re kilóg a rádió alatt? Kiváncsi leszek, mikor töri le valaki menet közben a rádióhoz nyúlva.
-
yvsmad
őstag
2x ment
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
2017-ben miért nem kezelik a lejátszók legalább a flac formátumot? Azért nem vmi extra dologról van szó...
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
Lacok
őstag
Sok olyan opció van ami a német konfigurátorban benne van viszont a magyarból hiányzik. De ettől függetlenül megoldható a rendelése. Ezt onnan tudom,hogy amikor én vásároltam a golfomat a fényezés és a könnyűfém felni amit választottam csak a német konfigurátorban volt elérhető de ettől függetlenül meg tudták rendelni nekem az autóhoz.
[ Szerkesztve ]
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
Crafter32
őstag
válasz noPublicFG #10 üzenetére
Ez nagyon igaz. Max akkor éri meg ha egy alap Comfortlinenál meghúzza az ember a vonalat.
Allstarban Trendline ülések vannak és drágábbak, mint a Comfortline így hatalmas átverés.
Az is igaz, hogy egy 2.0 CR TDI Golfot elkezdek extrákkal nyomni többre jön ki, mint egy GTD. Szóval nagyon óvatosan kell bánni az extrákkal , ilyen full médiás autót biztosan nem kérnek. Főleg nem ennyi pénzért.[ Szerkesztve ]
-
A bemutató kapcsán a VW emlegette a korábbi fedélzeti rendszerek problémáit, vagy az ilyesmikről diplomatikusan hallgattak?
Nem egy és nem két VW tulaj ismerős panaszkodott a legkülönfélébb problémákra egy-két évvel ezelőtti Golf / Passat autók esetén (beindításkor random fekete képernyő, mirrorlink problémák, stb.).
@cintula187: Marketing. A VW szeretné gondolom fiatalosnak beállítani a Polo-t, egy Bang & Olufsen kevesebb fiatal szívét dobogtatja meg, mint a Beats...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
cintula187
addikt
Miért kel ezt a fasza brandet/autót/remekművet elcsúfítani a hipszter, túlárazott ganéz beats márka hozzáadásával?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
nistv4n
tag
Active Info Display (kijelző a KM órák helyén) nálunk egyáltalán nem is rendelhető? Kerestem a konfigurációban, de nem találtam...
-
takacsbotond
őstag
Egyre kényelmesebbek, és több mindent tudnak az autók, csak valahogy a vezetés élménye kezd elveszni ezekből...
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
kolopele
nagyúr
Pont látta a nejem is az autót, azt hiszem megvan a karácsonyi ajándéka, igazi kis női városi járgány Amúgy is már 6 éves az Opel Corsa - ja, beletett vagy 30 ezer kilométert, ideje eladni Nagyon klassz kis autónak tűnik, ebbe még én is szívesen beleülök, ahogy a Corsa sem volt ellenemre. Jók ezek a német autók, de magamnak sosem vennék csak japánt.
-
7Heads Drago
veterán
válasz noPublicFG #10 üzenetére
Ha mindent beleraksz egy golfba az 9-10 misi. De ha gti-t veszel 12-13.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
senior tag
Köszi a "tesztet"!
Ezzel a kisautó kategóriával az a bajom, ha az ember mindent bele akar tenni, amit kigondol, akkor már egy lépcsővel feljebb is tud nézelődni, ugyanabból a pénzből, ugyanazon felszereltséggel.plus ça change, plus c'est la même chose
-
DonaldJames
tag
Jó lett a teszt, köszi.Szép kocsi.
▂▃▃▅▅▇▇Megbízhatóságom 551 pozitív és 0 negatív..... ▇▇▅▅▃▃▂
-
7Heads Drago
veterán
A múltkori e-golf menetpróba után én vártam volna egy tesztet arról is. Főleg mert az egyik leginkább elterjedt típus.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
babosmiki
addikt
Jó teszt, köszönjük!
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
.Szaki.
addikt
Jó kis autó, a Polokkal mindig szimpatizáltam, a Qi töltés pedig kifejezetten jó ötlet a rekeszben.
Egyébként nagyon nőtt az autó, a belseje különösen tetszik, teljesen Golf II stílusú a műszerfal.
-
Tetszik ez az autó. Köszi az írást.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Matada2.3
veterán
Könnyű volt beszerezni az amerikai G6-ot? Az a Qi töltés nagyon hiányzik az itthoniból.
Finn the human
-
Pityu89
senior tag
Teszteljetek egy Alfát is, légyszi :-)
-
Scholes9
nagyúr
Baba az autó, elfogadnám
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
Új hozzászólás Aktív témák
- Louqe ghost s1 mkiii / SFF (SFX) gépház + 2 L tophat
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest