- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Centurio9
csendes tag
Ja, rányomni a kis lakat gombra, vagy hozzáadni egy appot a kivételekhez, az aztán nagy tudomány
aki ilyenre képtelen annak minek okostelefon?! Az vegyen Iphone-t, az való neki.
Az akksiknál meg miről beszélsz?!
A mate szériában már időtlen idők óta 4000-es figyel, a legkisebb akksijuk 3000-res, egy csomó telójukba 3200/3340/3750-es akksi van, most jön a honor note 5000-es akksival...
-
nemlehet
őstag
Most csak vaktában lövöldözök, de nem lehet, hogy valami más SoC van benne ami esetleg támogat valami takarékos funkciót ami miatt úgy érezte a Huawei, hogy nincs erre szükség? Esetleg kisebb fogyasztású valamilyen komponens és pont az a pár % teljesítmény ilyen vízválasztó?
Amúgy itt többen mondták a Xiaomi-t ami szintén érintett. Én arra emlékszek, hogy egyes játékok alatt lőtte ki a zene appot még a régi Hongmi 1-em, de az még 1 GB ramos teló volt. A Redmi Note 3 már sose csinálja ezt, sőt mivel be van lockolva a zene sokszor 1 hét múlva is simán folytatja attól a másodperctől ahol épp leállítottam. Mondjuk tény olyan nagyon sok játékkal nem játszok és ilyen szuper takarékos módokat sem használok. Ott lehet jobban kilövi a dolgokat, de alapból én még nem találkoztam ilyesmivel és a környezetemben sem panaszkodott senki. Ha eset tud valaki linket dobni egy XDA-s témáról ezzel kacsolatban akkor szivesen utána olvasnék.
-
Matada2.3
veterán
Az egyik legnagyobb mobilgyártó lett, most pedig feszegeti kicsit a határait.
Amikor G8-cam volt, akkor 2 évig én is belekóstolhattam az EMUI agresszív process killing metódusába, amit igazából nem nehéz megkerülni egy kis utánanézéssel, de mezei userként eléggé kellemetlen tud lenni. Nekem akkor a spotify-t gyilkolta mindig kikapcsolt képernyőnél..
-
törölt tag
Nem ez az egyetlen ilyen húzása a Huawei-nek, pl. az utolsó 8.0-as frissités óta a wifi elemző appok nem mennek hely (location) engedély nélkül, köztük az enyém sem.
Ez csak Android 9.0-tól kötelező (ami még meg sem jelent), de ők már valamiért beletették a 8-asukba is. És én is kaptam ez miatt már pár negativ véleményt Huawei tulajdonosoktól, megfontolandó hogyha ez megszaporodik akkor én is letiltom az újabb Huawei készülékeket, amíg ki nem jön a 9.0.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest