Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Jó hát nyílván nem egy asztalos műhelyben fogja az ember lehalkítani a telefont.
De Vannak helyek ahol a cseng és rezeg sok, viszont a néma-off kevés. Pl. Egyetemen, egy dög unalmas Matek II előadás alatt mégse kéne felriasztani a csendespihenőből a többieket, viszont van annyira szabad a dolog, hogy sms-re válaszolj.. esetleg fontosabb telefont elintézz a pad alatt fél percben.. stb. Szóval ahol jó ha tudomást szerzel az eseményről.. és a kezedben a dötés hogy reagálsz e rá.
Személy szerint pofára fordítom azt akivel nem akarok beszélni..
így még a villogás sincs, és nyomkodni se kell semmit. Meg olyan... stílusos.. szerintem.
-
nfsu17
veterán
"hogy X másodperc múlva kikapcsolja a kijelzőt."
Igen, ilyen van. De olvastál már hosszabb szöveget telón? Nekem 30s-re van téve a kijelző off. Elkezdem olvasni a szöveget és bizony, van hogy nem érek a végére 30s múlva. Már megy is el a fény. Nekem meg tapiznom kell. De mivel van ez a fícsör, hogy figyeli a szemem, ezért 30s múlva nem fog kikapcsolni. De ha visszateszem az asztalra, akkor meg újra kikapcsol 30s múlva, nekem ezzel nem kell külön foglalkoznom.
Nem azt mondom, hogy nem lehet enélkül élni (igazából még ki sem próbáltam), de ha már felmerült bennem a gondolat, hogy jobb így használni, akkor használjuk.Nem akarom védeni az almát, mert nem szeretem, kimondom kerek-perec, de túldramatizálták sokan ezt a dolgot. Megcsinálják ezt a technikát, beleteszik a telótokba, a sok amcsi majd örül hogy nekik ilyen is van, aztán vagy használják, vagy nem. ON/OFF. Ott a lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest