Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hobbbyt

őstag

válasz Pixa #90 üzenetére

Jó hát nyílván nem egy asztalos műhelyben fogja az ember lehalkítani a telefont.

De Vannak helyek ahol a cseng és rezeg sok, viszont a néma-off kevés. Pl. Egyetemen, egy dög unalmas Matek II előadás alatt mégse kéne felriasztani a csendespihenőből a többieket, viszont van annyira szabad a dolog, hogy sms-re válaszolj.. esetleg fontosabb telefont elintézz a pad alatt fél percben.. stb. Szóval ahol jó ha tudomást szerzel az eseményről.. és a kezedben a dötés hogy reagálsz e rá.

Személy szerint pofára fordítom azt akivel nem akarok beszélni.. :D így még a villogás sincs, és nyomkodni se kell semmit. Meg olyan... stílusos.. szerintem.

• Hobbbyt

őstag

Kora délután haza mész, leteszed a telefonod az asztalra...
    Este valami hiányérzeted támad, mintha túl nyugis lenne minden. Ráeszmélsz, hogy nem keresett senki se a telefonon.. ígyhát felkapod az asztalról, megnézed, hogy lemerült e, de nem.. és látod, hogy 27 nemfogadott hívás meg 19 sms-ről maradtál le, csak azért mert rezgőn hagytad véletlen (meghívom egy doboz sörre azt aki még sosem felejtette el). De az a buzi telefon még rezegni se rezgett mert otthon letetted egy asztalra, és nem járattad a turmix gépet, hogy meglegyen a megfelelő környezeti zaj..

Én itthon szerencsére megszoktam hallani ha rezeg a telefon.. persze nem mindig a ház másik végéből, de ugyan abban a helységben mindenképp. Ami jobb mint a semmi..

Nemtudom ti hogy vagytok vele, de ha én olyan helyen vagyik ahol egy pillanatig se akarok foglalkozni a mobillal, akkor elő se veszem! A zsebemben ráér rezegni, legalább tudom, hogy volt valami..

Kiteszed az asztalra, rezeg.. ha teheted jó esélyel felveszed.
    Kiteszed az asztalra, csöng.. ha teheted jó esélyel felveszed.

Viszont ha:
    Kiteszed az asztalra, rezegne ha.. esélyed nincs felvenni, mert nem veszed észre.

Valaki írta azt a kulcsos 4-5 csöngéses fura nézős példát... viszont mellé írta, hogy mire felveszi.
    Namost, ezzel a hülyeséggel már nem venné fel.. mert nem tudna róla.

A jelzés azért jelzés, hogy a tudtunkra adja.. ha nem akarunk róla tudomást szerezni, 1 kattintással tovább kell menni a rezgőn, és máris a némánál járunk.

Új hozzászólás Aktív témák