Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• D.Orion

veterán

válasz TazLeacher #58 üzenetére

"miért az nV kita akart átverni ezzel, amikor minden kártyájának a specifikációi fent vannak a neten." <Ha nem tűnt volna fel, akkor az AMD oldalán 2 sorból kiderül, hogy miről van szó. NV oldalán viszont egy csöppnyi utalás sincs rá, hogy ez egy régi termék átnevezett verziója. NV esetében bújhatod te a weboldalt, nagyon sokáig fog tartani mire megtalálod a választ. Keresheted a teszteket meg az elemzéseket ezerrel, hogy megtud mi is az a GPU valójában.

Ha most azzal jössz, hogy milyen egyszerű beírni a google-ba és az első találat ki is adja, hogy miről van szó, akkor elmondok neked valamit: Egy átlag felhasználó először(miután a notebook weboldalán nem talált infót) a gyártó weboldalát nézi meg, ha ott kap információt akkor örül neki. AMD esetében egyértelműt kap, nV esetében marketing bullshit-et, amit valószínűleg be is vesz és ezzel le is tudja a keresést.

Innentől kezdve nincs miről beszélni.

Rég megfogadtam, hogy nem vitatkozom olyanokkal akik nem látják a fától az erdőt, de most még egy próbát tettem.

Szerk.: Persze AMD-től sem szép dolog ez, ennyit se kellett volna megtennie, remélem itt be is fejezi az átnevezést.

• D.Orion

veterán

Szép nagy darabszám lett a végére. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy kártya legyártása mennyi ideig tart. Értem ezalatt, hogy: Megérkezik a rendelés> chip gyártás, (<e kettő nem is egy helyen zajlik>) nyák gyártás, alkatrész beültetés, stb stb > csomagolás.

(#10) Depression: Igen nekem is ez a furcsa, hogy pár nap alatt dupláztak. Majdnem olyan, mintha előhúztak volna két teljesen új gyárat gyártósorral együtt a semmiből.

(#12) rocket: Pont lasszó néven? A tápcsati jól elkapta a nyákot. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák