- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
TazLeacher #58 üzenetére
"miért az nV kita akart átverni ezzel, amikor minden kártyájának a specifikációi fent vannak a neten." <Ha nem tűnt volna fel, akkor az AMD oldalán 2 sorból kiderül, hogy miről van szó. NV oldalán viszont egy csöppnyi utalás sincs rá, hogy ez egy régi termék átnevezett verziója. NV esetében bújhatod te a weboldalt, nagyon sokáig fog tartani mire megtalálod a választ. Keresheted a teszteket meg az elemzéseket ezerrel, hogy megtud mi is az a GPU valójában.
Ha most azzal jössz, hogy milyen egyszerű beírni a google-ba és az első találat ki is adja, hogy miről van szó, akkor elmondok neked valamit: Egy átlag felhasználó először(miután a notebook weboldalán nem talált infót) a gyártó weboldalát nézi meg, ha ott kap információt akkor örül neki. AMD esetében egyértelműt kap, nV esetében marketing bullshit-et, amit valószínűleg be is vesz és ezzel le is tudja a keresést.
Innentől kezdve nincs miről beszélni.
Rég megfogadtam, hogy nem vitatkozom olyanokkal akik nem látják a fától az erdőt, de most még egy próbát tettem.
Szerk.: Persze AMD-től sem szép dolog ez, ennyit se kellett volna megtennie, remélem itt be is fejezi az átnevezést.
-
D.Orion
veterán
Szép nagy darabszám lett a végére. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy kártya legyártása mennyi ideig tart. Értem ezalatt, hogy: Megérkezik a rendelés> chip gyártás, (<e kettő nem is egy helyen zajlik>) nyák gyártás, alkatrész beültetés, stb stb > csomagolás.
(#10) Depression: Igen nekem is ez a furcsa, hogy pár nap alatt dupláztak. Majdnem olyan, mintha előhúztak volna két teljesen új gyárat gyártósorral együtt a semmiből.
(#12) rocket: Pont lasszó néven? A tápcsati jól elkapta a nyákot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest