- Hivatalos: Lesz Asus Zenfone 12 Ultra, csak nem itthon
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Öt Redmi Note 14 érkezett a nemzetközi piacra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
solanthugor
aktív tag
Várom ennek a telefonnak a forgalomba hozatalát, kíváncsi vagyok, a playbook-on számomra meggyőzőnek tűnt a rendszer, csak az application ellátottsággal kell valamit kezdeni.
Várom már ezt a cuccot!3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Touch Cruise>Tattoo>Desire>Milestone(hiànyzol)>Desire>Jiayu g3>Droid4>BBZ10
-
-
plus44
veterán
Sürgesse is, de 9900 kinézettel jöjjön!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Pete55555
addikt
Én android appok nélkül is szivesen kipróbálnék egy BB-t huzamosabb ideig, csak erre nem igazán van lehetőség A Bold-ra pl azt hittem, hogy másnap megyek és megveszem, aztán eljutottam a cikk utolsó oldaláig, ahol megláttam az üzemidőt , meg az árat
...Szeretem leracsniztatni...
-
kerasz
csendes tag
Android appokat lahessen majd futattni blackberryn és akkor majd jövök
Reméljük jővőre már menni fog ez! -
callmeakos
veterán
Revolver mikor jön?
All→M8
-
Graphics
Jómunkásember
Maga a rendszer eléggé komoly dolgokkal van felruházva, hisz napjainkban az autók zömében előfordul ez a rendszer
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
sudden.outbreak.of.common.sense.jpg
Komolyan, feledni kéne a Java ME-s szemetet. (Legalábbis én oly' szívesen felejteném már el!)
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
zsolt501
nagyúr
A QNX egy operációs rendszer, én először a 90-es években találkoztam vele, 2 db floppy lemezen elfért az operációs rendszer grafikus felülettel és a böngésző, szöveg szerkesztő no meg a driverek. Nekem nagyon tetszett akkor, csak hát a win terjedt el.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Pete55555
addikt
Mi ez a QNX? Amúgy maga a telefon szép, csak kár, hogy csak illusztráció. Mindenesetre szurkolok a BB-nek, csak ne legyen ez is olyan drága mint a Bold. És nem ártana, ha az alkalmazásbolttal csinálnának valamit, mert a Bold tesztjében eléggé elvérzett. Illetve, ha nem követnek el olyan szarvashibákat, mint a Boldnál, akkor ez egy remek telefon lesz.
Fanatikus tag lettem
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
tomistarkapi
tag
igen egy bgr cikk az mindig nagyon releváns...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó