- Xiaomi 12 - az izmos 12
- MIUI / HyperOS topik
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzoltann
aktív tag
Épp ma gondolkodtam el, hogy kellene egy PB. (két BB-m is van, tehát a funkcio kihasznalassal nem lenne gondom)
[ Szerkesztve ]
-
solanthugor
aktív tag
Remèlem azèrt a qnx alapú telefont nem hagyjàk annyiban, pont amiatt vàrom nagyon mert a PB elèg smooth cucc... ès vègre nem egy android, vagy wp7.. hanem valami ùj, nem mellesleg szèp is.
3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Touch Cruise>Tattoo>Desire>Milestone(hiànyzol)>Desire>Jiayu g3>Droid4>BBZ10
-
plus44
veterán
Párhuzam. A cikk arról szól, lehet, hogy leállítják a QNX fejlesztését, azaz szinte "értéktelen" lesz a termék (support, fejlesztés nélkül leesik az értéke), így árat kell a RIM-nek csökkentenie. Ha megteszi és esetleg 99 dolcsiért menne, mint anno a Touchpad, akkor jó vétel lenne.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
plus44
veterán
Egy ilyet 99dolcsiért!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
hito
nagyúr
Csak a naptár, meg a névjegyzék, nem? Egyébként pont ez a része szerencsére engem nem érdekel (bár osztozok a csalódott felhasználók táborával a keserűségben). Tab-nál nekem sem a szervezőre, sem a névjegyekre nincs szükségem
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz tomistarkapi #2 üzenetére
Az elhiszem, hogy az üzleti szférában a BB telefon egy nagy néz, de nem hiszem hogy ettől a tablet is az lesz, főleg nem egy olyan ami "playbook" -nak hívnak.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Pantal
senior tag
Külföldön élő rokonokat/batátokat készenlétbe állítani!
-
hito
nagyúr
Én személy szerint mindig megnyomorgatom a PB-ot ha a speedshop-ban járok és nem véletlenül. Az egyik leggyorsabb tablet amivel valaha találkoztam. Mindenre azonnal válaszol, szép, állati igényes és okos. Nem tudom miért nem lett siker, én nagyon sajnálom. Ha nem lenne ilyen drága nálam biztos ott figyelne egy.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
tomistarkapi
tag
Első: Boy genius report nem releváns blackberry témában alapvetően alma fan club...
Második: a BB nem consumer termék középvàllalatok, nagy vállalatok, kormányzati szféra... Ezek meg nem a bestbuyba járnak playbookot venni
Andantenek ez már a 42. Bgr-ről egy az egyben átvett cikke... Azt hittem nagyobb rálátásod van a BBkre hamár angliában élsz...
-
Wazza
csendes tag
Mondjuk 99 dodoért vinni fogják mint a cukrot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Elemlámpa, zseblámpa
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- Eladó Surface Pro 5 - hibás, de működő akksival (gyári Windows-al)
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell XPS 9305 13.3" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar