- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzoltann
aktív tag
Épp ma gondolkodtam el, hogy kellene egy PB. (két BB-m is van, tehát a funkcio kihasznalassal nem lenne gondom)
-
solanthugor
aktív tag
Remèlem azèrt a qnx alapú telefont nem hagyjàk annyiban, pont amiatt vàrom nagyon mert a PB elèg smooth cucc... ès vègre nem egy android, vagy wp7.. hanem valami ùj, nem mellesleg szèp is.
-
plus44
veterán
Párhuzam. A cikk arról szól, lehet, hogy leállítják a QNX fejlesztését, azaz szinte "értéktelen" lesz a termék (support, fejlesztés nélkül leesik az értéke), így árat kell a RIM-nek csökkentenie. Ha megteszi és esetleg 99 dolcsiért menne, mint anno a Touchpad, akkor jó vétel lenne.
-
plus44
veterán
Egy ilyet 99dolcsiért!
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
tomistarkapi #2 üzenetére
Az elhiszem, hogy az üzleti szférában a BB telefon egy nagy néz, de nem hiszem hogy ettől a tablet is az lesz, főleg nem egy olyan ami "playbook" -nak hívnak.
-
Pantal
senior tag
Külföldön élő rokonokat/batátokat készenlétbe állítani!
-
hito
nagyúr
Én személy szerint mindig megnyomorgatom a PB-ot ha a speedshop-ban járok és nem véletlenül. Az egyik leggyorsabb tablet amivel valaha találkoztam. Mindenre azonnal válaszol, szép, állati igényes és okos. Nem tudom miért nem lett siker, én nagyon sajnálom. Ha nem lenne ilyen drága nálam biztos ott figyelne egy.
-
tomistarkapi
tag
Első: Boy genius report nem releváns blackberry témában alapvetően alma fan club...
Második: a BB nem consumer termék középvàllalatok, nagy vállalatok, kormányzati szféra... Ezek meg nem a bestbuyba járnak playbookot venni
Andantenek ez már a 42. Bgr-ről egy az egyben átvett cikke... Azt hittem nagyobb rálátásod van a BBkre hamár angliában élsz...
-
Wazza
csendes tag
Mondjuk 99 dodoért vinni fogják mint a cukrot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Wedge Partners szerint a gyenge eladások miatt a QNX-alapú PlayBook projekt is leállításra kerülhet.
- Politika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest