Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qccy
csendes tag
De félti mindenki az ujjlenyomatát... Itt mindenki potenciális terrorista vagy alvó ügynök?
Ezen emberek valószínűleg útlevelet se csináltattak mostanában, de legalábbis többé nem fognak, mert ha jól tudom már ott is felveszik a biometrikus adataidat a készítésnél. A másik meg, hogy egy ujjlenyomatot nem hiszem, hogy túl bonyolult dolog lenne megszerezni, ha valakinek nagyon kell. Kávézóban/kocsmában is otthagysz jópárat... vagy ezek az aggódó egyének "törölgetnek" maguk után.
Én továbbra is jobban féltem a banki adataimat... azzal többet tudnak nekem ártani, mint az ujjlenyomatommal. Sőt még talán támogatnám is, hogy legyen a telefonokban ilyen. Lehet segítene az "ismeretlen tetteseket" hamarabb rács mögé juttatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest