- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Belátnád, hogy tény, ha nem lennél elvakult. Nyilván volt sarkítás a kijelentésben, amit csak te vettél magadra. A következtetésed pedig hibás, nem vagyok rosszindulatú. Még akkor sem, ha tényleg nem értem, miért jó szándékosan szivatnia magát bárkinek is olyan csökött rendszerek használatával, ami a különcség érzetén kívül semmilyen extrával nem szolgál. Egyszerűen az összes funkciójánál van sokkal jobban megvalósított, ráadásul akár egyetlen rendszerben is. De mindenkinek szabad a választás. Én nem vagyok mazochista, ha okostelefont akarok használni, akkor okosat fogok venni. Nem csak okoskodót vagy okosnak látszót, esetleg fogyatékost.
Én is belefutottam a Badába, szerettem is, amennyire engedte. Csak te nem vetted észre, hogy "egyedül" maradtál a topikban. -
törölt tag
igen, a Meego mögött is többen álltak, milyen jót tett neki
de egyébként hozhatjuk a Symbian Foundation példáját is akár...
persze nem szabad ilyen szkeptikusnak lenni, de nem látom olyan sok értelmét ennek sejnos. egyszer már a Badával is elhasaltak, ahogy az összes ilyen feltörekvő kis rendszerrel mindenki. nem látom, hogy a Tizen miért lenne más. -
duvi
nagyúr
Igen. Tudom, hogy az Intel is benne van a fejlesztésben és ők is "nagyágyúnak" számítanak. Ennek ellenére már elég szkeptikus vagyok az új rendszerekkel szemben. A végeredmény úgy is a pénztárgép csengésén fog múlni (mint a bada esetében is történt) . Ha a droidból továbbra is ömleni fog a pénz a kasszába, akkor nem sok jövőt fogok jósolni a Tizennek se
De ne legyen igazam és fusson be a Tizen! Én is örülnék neki, mert mind a mai napig hiányzik a jó öreg Wave II-m és a bada
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest