- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Mobil flották
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Belátnád, hogy tény, ha nem lennél elvakult. Nyilván volt sarkítás a kijelentésben, amit csak te vettél magadra. A következtetésed pedig hibás, nem vagyok rosszindulatú. Még akkor sem, ha tényleg nem értem, miért jó szándékosan szivatnia magát bárkinek is olyan csökött rendszerek használatával, ami a különcség érzetén kívül semmilyen extrával nem szolgál. Egyszerűen az összes funkciójánál van sokkal jobban megvalósított, ráadásul akár egyetlen rendszerben is. De mindenkinek szabad a választás. Én nem vagyok mazochista, ha okostelefont akarok használni, akkor okosat fogok venni. Nem csak okoskodót vagy okosnak látszót, esetleg fogyatékost.
Én is belefutottam a Badába, szerettem is, amennyire engedte. Csak te nem vetted észre, hogy "egyedül" maradtál a topikban. -
törölt tag
igen, a Meego mögött is többen álltak, milyen jót tett neki
de egyébként hozhatjuk a Symbian Foundation példáját is akár...
persze nem szabad ilyen szkeptikusnak lenni, de nem látom olyan sok értelmét ennek sejnos. egyszer már a Badával is elhasaltak, ahogy az összes ilyen feltörekvő kis rendszerrel mindenki. nem látom, hogy a Tizen miért lenne más. -
duvi
nagyúr
Igen. Tudom, hogy az Intel is benne van a fejlesztésben és ők is "nagyágyúnak" számítanak. Ennek ellenére már elég szkeptikus vagyok az új rendszerekkel szemben. A végeredmény úgy is a pénztárgép csengésén fog múlni (mint a bada esetében is történt) . Ha a droidból továbbra is ömleni fog a pénz a kasszába, akkor nem sok jövőt fogok jósolni a Tizennek se
De ne legyen igazam és fusson be a Tizen! Én is örülnék neki, mert mind a mai napig hiányzik a jó öreg Wave II-m és a bada
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Home server / házi szerver építése
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- iPhone 13 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4348
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- iPhone 12 Mini 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4347
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest