- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
niyabinghi
tag
Korrekt lista.
h-yle: tízévesen már mindegy. Nem a GTA-tól lesz hülye egy gyerek.
-
heihachi
addikt
Ez most azt jelenti, hogy ha bemegyek ITTHON egy konzolboltba, és veszek egy go-t, akkor én is le tudom tölteni ingyen ezeket a gamékat? Mert akkor szvsz ez egy kurva jó üzlet, ha valakinek van kesse a gépre.
-
h-yle
addikt
Nem mintha kötözködni akarnék (de), de ezt a pakkot akkor csak 18+ vehetik meg az emberek? Vagy a korhatár le van szarva GTA-zzon a 10 éves is?
-
Elijah Baley
tag
válasz
Sanyi.mTs #10 üzenetére
Lassan de biztosan egyre több cég foglalkozik digitális disztribúcióval, pl. Amazon.com -nak is van saját "Playstation Network-je illetve Store"-ja ahonnan meg lehet vásárolni az "UMD nélküli PSP játékokat", ráadásul olcsóbban mint a Store-ban. Minél többen lépnek be erre piacra, annál nagyobb lesz az árverseny... - ez nekünk meg csak jó
Állítólag a sony az E3-ra tartogatja a PSP2 bejelentését is - valahogy ki kell takarítani a raktárkészletet, ebből kifolyólag nem is nagyon tudom eldönteni, hogy benevezzek-e egy ilyen masinára (PSP GO)
-
Sanyi.mTs
addikt
azt hiszem régebben olvastam, h a letölthető játékok ára drágább volt, mint az UMD-s változat, ami egy vicc. nem tudom, h ma mi a helyzet.
-
BiP
nagyúr
Nagyon durva lista, igazi húzónevek. Ha valaki csak ezért vesz psp-t, és játékot már nem is vesz mellé, elég sokáig kihúzhatja ezzel a 10 játékkal is.
-
Sicilian
addikt
Jól hangzik
-
cs3cs
csendes tag
nem hiszem h kapálózás, jó lehet h psp nem fejlődött olyan sokat és így értetted a kapálózást, de a SONY nem kapálózik ezt sztem mindenki elismerheti
nincs rá szüksége mert ott a bluray az 1re terjedő ps3 a ray miatt
meg a filmek miatt meg ugye a 3d-t is csak bluray en lehet majd nézni szal
nem hiszem h kapálózik
-
jimessor666
aktív tag
...sajnos ez már a kapálózás...
Viszont jó kis akció,ez tény.
-
james001
veterán
egész szép márcsak egy Tekken 6 tizediknek és már jó
-
Fúú, LBP. Az állítólag elképesztően jó.
-
elithun
őstag
Csábító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged