- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
A játékoknál sem kielégítő a frame rate, pedig nem játszom sokat rajta és a játékok sem erős forrás igényesek (Adventure Time Card Wars pl.) A UI felemás, valamikor nagyon gyors valamikor ótvar, az app animációk sem tökéletesek. (Bár most jött ki az MM, majd meglátjuk hogyan muzsikál vele a gépezet.)
-
Matada2.3
veterán
Kolléga, nem érdekel engem az antutu, az érdekel, hogy röccenésmentes rendszert kapjon az ember 1xx ezer forinttért. Ezt a Samsung ezzel a kombóval és a TouchWiz-zel nem fogja elérni az a gyanúm.
Nekem szinte ugyan ez a HW van a telefonomban, és nem vagyok vele megelégedve. Pedig eléggé optimalizálva van. Az egyetlen készülék ami jól használja ezt a configot az a HTC A9.
-
Matada2.3
veterán
Wow, eddig egész korrekt az irány. A méret jó, az anyaghasználat jó, felbontás okés. A belső viszont nagyon fontos pont lesz, ha kiszúrják az emberek szemét egy sznapi 615-tel és ráaggatnak egy 130 ezres nyitó árat akkor felejtsék el az egészet.
(#3) rosszfiu18:Meh... legalább egy 625 lett volna benne. Így ez felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged