- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
cer
tag
Igen, ha telefonok közti kommunikációról beszélünk, de ez csak néhány pont a sok közül.
Jó lenne egyben látni az egészet, egy teljes listában...
Az Invitel adatkezelési tájékoztatójában valamelyest ráláthat az ember, de ide lenne jó felsorolni mindet, a topikba.Ha pl. interneten történő kommunikációról beszélünk akkor mi a helyzet?
Talán tavaly lehetett olvasni egy cikkben, hogy a böngésző milyen adatokat gyűjt és küld tovább. Pl. egészen meglepő volt, hogy ide tartozik: a Képernyő felbontása, Op. rendszer verzója... stb.Ezeket is jó lenne összeszedni és jó lenne tudni, hogy ezek is metaadatoknak minősülnek?
Vagy az eszközök MAC címe?Régebben valamelyik topikban egy kérdezőnek írtad, hogy a MAC address-ek csak Broadcast kapcsolatban ( ami sajnos laikusként nem tudom pontosan mi ) látszanak, de én személy szerint láttam olyan oldalt amin egy az egyben vissza lehetett nézni.
Például ezekről is jó lenne egy cikk, de ezt már a HÁZIGAZDÁKNAK írom.
-
cer
tag
Valaki le tudja írni, hogy milyen Metaadatok lehetnek azok a Metaadatok?
Kicsit legyünk már tájékozottabbak a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged