Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALBY
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Én épp azért bíznék a shield-ekben, mert nem csak erős, de kifejezetten játékra (is) szánt rendszer, ha ezen nem megy majd egy újabb játék egy év múlva akkor min? Eröltetni fogják kicsit jobban szerintem.
Egy Mediaktek szerintem megteheti hogy az amúgy másra erős vasra később nem menenk fel az új játékok, bosszantó de át lehet rajta lépni. NVidia nem hiszem hogy annyiban hagyná ha mondjuk egy év múlva SpamSárkány800-on elfutna az új játék, Tegrán meg nem.Persze mindez halvány heurisztika részemről. Ettől még lehet hogy mást terveznek, vagy lehet hogy jól elszúrják.
Mindettől függetlenül illene sokkal jobban megírni az androidos programokat.
-
ALBY
senior tag
Remélem megmarad az új Shield is a max 1920-as felbontásnál.
Sőt, ha hozzá lehetne jutni ezek után a mostani Shieldhez olcsóbban, az lenne az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest