- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
misx
senior tag
"Részben ez (is) táplálja azt a tudatot, hogy a laptop menő, trendi."
Mint a mindentudó képernyőnyomkodós telefon. Ismerősöm egy giccses S5230-ra dobta el a fasza SonyEricsson telóját (Walkman, 2MP, stb.).
"Szóval egyetértek, hogy nem önálló megfontolásból veszi a hozzánemértő a laptopot, hanem legtöbb esetben pontosan azért, mert fingja sincs hozzá."
Nagyobb baj, hogy a hozzáértőbbet meg sem kérdezik, mi a véleménye. Én úgy vettem noteszt, hogy tudtam mire képes (az adatokból) és hogy az nekem jó lesz-e. Egyébként nagyon tudom utálni, ha valaki semmit nem ért a számítástechnikához, de azért teszi az észt. Az ilyenek vesznek ránézésre dolgokat, meg elhiszik amit a bolt odaír (pl. ATI 4550 - kiváló grafikai teljesítmény játékokban - 2011-es szórólapban!
). Én sem vagyok informatikus, de ha már én rakom össze / telepítem a gépet magam, akkor már csak nem lehetek hülye hozzá.
-
misx
senior tag
Én is rászántam magam a noteszre de csak szigorúan 3 év garral és úgy kezelem mint a hímestojást.
A fasza játékra használt asztali gépet viszont soha nem adnám oda cserébe érte, de így kiegészítő gépnek jó, főleg hogy ketten használjuk otthon a nagyot, nekem meg kellett egy gép, amin az ügyes-bajos dolgaimat (+netezés) bármikor bárhol végezhetem. Igaz csak házon belül használom jelenleg, de szerencsére nincs az asztalhoz szegezve. Az érintőképernyős marhaságokat viszont tényleg nem komálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged