- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
Jim Tonic #64 üzenetére
Esküszöm, szinte ugyanilyen értelmes elemzéseket lehetett olvasni, amikor megjelentek a netbookok.
Vissza kéne keresni miket írtak a népek.. Én akkor is mondtam mindenkinek, hogy ennek vége lesz elég hamar. De nem, "mertazembereknekeziselég", meg ez a jövő, meg olcsó notebook (persze egyáltalán nem volt olcsó csak a reklámban
) Sokan már temették a notebook -okat is. Aztán most hol vannak a netbook -ok? Sehol. Ugyanez van most is a tabletekkel. Mindenki ilyet kezd gyártani, és jön a mantra hogy ez a jövő... 2 év múlva vajon mivel jönnek majd ki? Már olyasmit is olvastam hogy levegőbe hadonászós mobil gépeken is gondolkodnak, bár azt még nem tudtam igazán elképzelni hogy is kellene működnie.. de majd meglátjuk.
-
floatr
veterán
válasz
Jim Tonic #64 üzenetére
Leginkább a netbookokat váltja fel ez a kategória, és a smarttop/book. A vicces az egészben, hogy az olpc indulása idején hasonlóképpen leegyszerűsített kezelést szerettek volna létrehozni. Hát a kezelés téma nem jött össze, ezért most a gyártók, a sajtó, és a vásárlók figyelme is a tapizható ikonos felületek felé fordult, ahol azért brutális teljesítmények is közelegnek játék és multimédia területén. Ez azért hiányzott a netbookokból. Ezzel szemben a tablet egy sokkal élhetőbb élményt nyújt. Eleinte én sem akartam megérteni, de amikor csak a "gagyi" okostelefonom került a kétéves gyerek kezébe, akkor jobban feltalálta magát, mint egy átlagfelnőtt a zikszpé előtt.
Amúgy épp nemrég vettem egy netbookot olcsóbban, mint amennyiért a hwaprón mennek a dolgok.
(#66) Dany007 tom én vagyok az igénytelen, de az én asztalimban összesen nem volt 10eft a táp. Megint más kérdés, hogy bár asztali gépeimben párszor volt hasonló probléma, de laptopokkal ilyesmihez nem volt még soha "szerencsém"
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest