Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
Kolondrum #35 üzenetére
Egyetlen gép fogyija csak minden ....
Hát ha direkt kicseszel magaddal, és a mérnökök által rengeteg fáradtságos munkaórával megálmodott energiagazdálkodási lehetőségeket is kilövöd, - aminek egyébként semmilyen negatív hatása nincsen - akkor az a te hülyeséged miatt fogyaszt annyit... de ez a szám még így is hihetetlen. Az én gépemben is q6600 van..... bár azt nem tudom hogy az nvidia szörnyetege mennyit eszik.
-
attila9988
őstag
válasz
Kolondrum #19 üzenetére
Noti max: 65W
Asztali idle: ~245W, Load: over 400WMeg ne haragudj, de mérted te valaha is akár egyetlen asztali gép fogyasztását?
Az én gépem 100 környékén ugrál idle, de van benne 3 hdd, 4 magos cpu, és egy középkategóriás vga. Maximumon sem éri el a 200 -at. Attól hogy 500w -os tápok vannak a gépekben, ez nem azt jelenti hogy ennyit is fogyaszt a masina. Erre azért van szükség, mert a tápegység egyes ágai különböző mértékben terhelhetőek. A tápra írt watt érték, csak úgy jönne ki, ha az összes ágat egyszerre terhelnéd, maximum körüli értéken. Ilyen meg ugye nincs.
Ahhoz hogy a te fogyasztási értékeid megállják a helyüket, elég extrém összeállítás kell.
Nem mellesleg a noti azért lassabb is, sokszor nem is kevéssel. Nem mindegy milyen feladatra kell a gép. Egy villanykörte fogyasztását meg csak kibírom plusszba ha 4x gyorsabb a gép, és olyasmit tehetek vele, amire egy noti nem alkalmas.
-
-
moonman
titán
válasz
Kolondrum #22 üzenetére
a cégnél szerintem nekem volt először notebookom (akkor még laptopnak hívták őket), de nem vagizni vettem, hanem mert kiváltottam vele az asztalimat, munkához ideális, hogyugyanazt a környezetet kapom otthon és idebent is.
azóta majdnem mindenkinek van, de sokuk látszólag semmire nem használja, csak nem maradhatott ki a divathullámból. ugyanaz, mint az érintős telefonoknál, mindenkinél ott van, de minek. én meg 2002 óta Pocket PC-zek.
-
littlelion21
addikt
válasz
Kolondrum #10 üzenetére
Ne forgasd már ki.
Senki nem mondta hogy sokaknak van = trendi.
Ellenben ha a vásárlók nagy hányada* vásárol, akiknek gyakorlatilag semmi szüksége a noti adta extra lehetőségekre, valamit jóval olcsóbban kihozhatná alternatív megoldásból, akkor tényleg nem lehet más számlájára írni, mint a divat.*mondom ezt tapasztalatból, elég sokaknál látom hogy a noti adta mobilitás annyiban van kihasználva hogy takarításnál könnyű kisöpörni alóla a port, meg a kiscsaj most már tud az ágyból msn-ezni a másfél méterre lévő íróasztal helyett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged