Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Az iPhone mozgatja a népeket, megosztja az olvasókat és a hozzáértőket, egyeseknek kultmobil, másoknak felfújt lufi, de az mindenképpen egyértelmű, hogy egy jelenség.
Mi sem rakunk ki minden iPhone hírt, egy napra 4-5 is kimehetne, de felesleges. Viszont ha nem rakjuk ki a legfontosabbakat, akkor nem vagyunk naprakészek, vagy esetleg teljeskörűek (bár tudom, hogy ilyen oldal csak egyetlen lehet Magyarországon, ugye).
Ez van.
-
NagyMesterB
tag
Egykét hónapja mániás oldalon mondta az egyik szerkesztő, hogy nemzetközi portálokon ahol vadászák a hireket még durvább az ájfon hír dömping, és ők csak csipegetnek, ugymond csak az érdekeseket válogatjk ki, szóval a valóság az hogy még ennél sokkal nagyobb a hájp

-
Daweee
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Aztán jön az iPhone2 és elölről kezdődik az egész... Front lehet, bennem is most fogalmazódott meg hogy minek minden napra iPhone hír

-
PowerBuldog
veterán
Nyugi, nekem is már tele a hócipőm, hogy minden nap minimum 1 hír jön róla...de ez van, reméljük, hogy előbb vagy utóbb kimegy a divatból! Remélem inkább elöbb mint utóbb...
Jah és mielött belémköt valaki, hogy akkor minek olvasom el a hírt: azért mert gyakorlatilag minden hírt elolvaso.
-
ZoZa™
senior tag
Klasz telefon meg minden, de azért ennyit írni róla.. Már kezdem azt hinni hogy ez is valami Apple reklám része.
Mindenesetre érdekes, hogy a szolgáltatók egymást ölik a forgalmazásért..
-
DarkByte
addikt
Mivel a többi iPhone topikban is mindenki ezt diktálja, nekem is egyre jobban szemet kezd szúrni hogy minden napra muszály legalább egy iPhone hír. Igazából nem is értem miért kap ez a telefon ekkora kiemelést, amikor tudásban nála jobb mobilok is vannak, a kezelőfelülete pedig egyre több más gyártótól származó készülékben kezd "sátrat verni". Kb. olyan mintha a Prohardver-en meg állandóan iMac hírek lennének, még sincsenek.
Már sry, nem is szeretnék azokkal akiknek tetszik szembe szálni, saját szívük joga, használják egészséggel. Én csak ezt a nagy hype-pot nem értem ami mostmár hónapok óta tart és nem látszik ülepedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alkoholista nevelde
- Motoros topic
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Már sry, nem is szeretnék azokkal akiknek tetszik szembe szálni, saját szívük joga, használják egészséggel. Én csak ezt a nagy hype-pot nem értem ami mostmár hónapok óta tart és nem látszik ülepedni.