- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
htpc re nem annyira érdekes. persze hogy az op arról fut, de ha betöltött a frontend akkor mit csinálsz? hát persze hogy az mp3, videó stb filokat akarod elérni. az meg úgyis a vinyón lesz és máris mindegy hogy a rendszervinyó nem hangos ha filmet nézel akkor is pörög a vinyód. akkora flasht venni meg nem nagyon lehet amire minden felfér.
akkor lehet értelmes dolog ha a forntend tud streemelni pl hálóról, akkor nem kell helyben tárolni az adatokat, de ez elég macera és nem is nagyon láttam rá progit ami tudná, meg kell fusson egy másik gép is (vagy routerre kötött vinya ami megint nem olcsó). szerintem erre inkább rendes vinya+10k ért egy quiet drive és csókolom -
törölt tag
ennyi pénzből lehet jobban jártál volna egy raptorral
-
törölt tag
én is ezeket néztem amikor halk gépet akartam összerakni, de elvetettem mert nem volt elég nekem, főleg a filmek miatt, annak meg nem sok értelmét láttam, hogy ezen fusson a net, az adatok meg vinyón legyenek, akkor ha filmet nézek ugyyanott vagyok. vetten egy vinyódobozt és annyi lett. sajna tényleg vinyónak fogja látni, kár hogy már megrendelted
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged