- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
21:9 normál módban remek hosszú sorokban lehet írni a kódot.
Pivotban meg nyakfájás.Szerintem van egy egészséges méret+arány amin felül csak spec eseteket fed le egy monitor. Akár 16:9-10 40" akár mondjuk 21:9 legyen. Ezek már kissé szélsőségek. Ettől még 1-1 dologra lehet, hogy kicsit jobbak. Kérdés, hogy milyen felárral adják őket ehhez a kis extrához.
-
sb
veterán
Én is megvárom inkább a 79:9-es monitorokat...
Viccet félretéve, ez tényleg durván rétegigény. Szimulátor: biztos jó élmény az elsuhanó blurölt táj de ezen kívül kb. semmi értelme. Aztán a felbontás és főleg a fov miatt kell hozzá 5x annyi gpu erő, stb... És ezen kívül mire lesz még hasznos ez?
Másik topicban fejtegettem, hogy - bár nyilván feladatfüggő - de munkára is értelmetlen sokszor a nagyon széles/nagy terület. Egy problémát megold: elfér sok minden, mást meg generál egy idő után: forogni, belátni, stb...
Persze ha nincs más gondja/hiánya az embernek akkor jó lehet. De csak annyira mint egy feketére festett hangszigetelt moziszoba vagy egy harmadik autó pályanapra.
szerk: Mondom ezeket úgy, hogy szimulátoroztam, ültem 40" 16:9 előtt monitorként használva, használtam már 2-3 monitort is egymás mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Samsung C27F396FHR Monitor
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest