- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arthuro_Adam
őstag
Az biztos, hogy nem csak alkalmatlanokat rúgnak ki ilyenkor, de szerintem simán elképzelhető, hogy tényleg csak annyit rúgtak ki, amennyi az átalakítások miatt kell. Itt gondolok arra, hogy elvben meg fog szünni, hogy készülékek kapjanak külön frissítéseket, hanem a rendszert foltozgatják.
Akkor ahhoz azért elég lehet kevesebb ember is.
Sajnos ezek csak találgatások, amíg nem lesz egy beépített emberünk Espooban.
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
#16820480 #97 üzenetére
Szerintem hosszútávon az Ovi dolgok miatt sem éri meg a Nokianak. Rengeteg pénzt fektettek a szoftver vonalba, ha szép lassan átállnak nem saját rendszerre, akkor azok mennének szép lassan a kukába.
Személy szerint engem meglepne, ha lenne egy teljes WP7 vonala a Nokianak, azt még talán el tudnám képzelni, hogy USA-ban így próbálnak meg piacot szerezni, és ha már van nevük ott, akkor elkezdeni jobban nyomni a saját dolgaikat.
Ami szerintem még lehet, és nagyobb értelme is lenne, az valamiféle bővített együttműködés, hogy a külön rendszerekre írt programok egyszerűen portolhatóak legyenek a másik rendszerére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest