Új hozzászólás Aktív témák
-
Gördülékenyebb működést és némiképp egyszerübb használatot kapsz a s*3 al ,végre nem kell 2szer ráböknöd 1-1 menüpontra
lényegesen erősebb hardver a jutalmad ha az erősebbiket választod s persze az s*3 nak jövője van ellenben a s*1 lassan már csak múltja
.Ha nokiád volt ez elött is akkor a menü nem lesz annyira ismeretlen,csak összetettebb és több variálhatóságot kínáló .
-
Ati3120
tag
A használhatóság szerintem meg olyan hogy pár nap múlva ugy is tudod fejből hogy mi hol van. Nekem személy szerint 4éve van symbiános Nokiám /jelenleg 6120c / és lehet hogy nem a legmodernebb rendszer de nekem bizonyított ,olyan Os hogy 4 év allat 1x-sem fagyot le .Szerintem a symbis Nokiák kicsit olyan filozófia mint a Wolksvagenek lehet hogy nem anyira látványos egy generáció váltás /Golf/ de biztos hogy kiprobált és stabil ami alata van ,ezért ha az tetszik ved meg nyugodtan, ez idág nekem csak Nokiát nem sikerült tönkre tennem
pedig volt már pár .
-
B1T3
addikt
Persze, az általad felsorolt szempontokban nem marad el a mezőnytől, sőt a GPS funkció viszonylag kiemelkedőnek mondható a Nokiáknál, és az sem igaz, hogy nem variálható, ha az tetszik, lehet csicsás is.
Különben is rég nem arra való az 5800, hogy a mostani, új, friss okostelefonokat lesöpörje. Nem véletlenül népszerű telefon, így természetesen sok alkalmazás készült/készül rá.
-
joey04
titán
Igaz, a számok alapján a Symbian még mindig vezeti a piacot, ezzel azonban csak a Nokia takarózik, a Symbian lerobbant a pálya szélén, és csak idő kérése, mikor érik utol a többiek. A symbianos telefonokat teljesen más típusú vevők és teljesen más kivitelben veszik, mint akik a modern okostelefonokat: üzletemberek, vállalatok, megszokásból - és mert olcsók, és könnyű azokat beilleszteni a céges működésbe. A modern, érintőképernyős működésre felkészített, és a fapados okostelefonok közti összevetés szinte értelmetlen, de néhány negyedév múlva már papíron sem marad meg az elsőség.
kb ezért. elavult az UI. És nem kell majmolni senkit, ott a wp7, ami nekem személy szerint nem tetszik, de valóban egyedi és modern, nem olyan mint a Symbian. És lehet ez ellen ezernyi érvet felhozni, ezt maga a Nokia is így gondolja, különben nem született volna meg ez a cikk sem, aminek topikjába irkálunk. Nehézkes használni, körülményesebb az egész, mint a wp7, ios, vagy android. nem a csicsa itt a lényeg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- LEGO klub
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest