- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
Nem mondom, hogy a mostani felület tökéletes, de az irány tetszik. Persze, nincs olyan felület ami mindre jó, de közelíteni lehet egymáshoz őket. Számomra a távvezérelhetőség miatt lenne jó. A közös futtatókörnyezet pedig az appok miatt. Nem vagyok se designer, se fejlesztő így nem tudok konkrét példát mondani, de én ilyesmi átjárhatóságra gondoltam. Nem arra, hogy van a win8-on egy külön metro rész és egy külön asztali rész elszeparálva.
Nem jó irány szerintem, ha megöljük az egyiket és visszatérünk egy olyan irányra, amitől szabadultunk volna. Van elég pénze az MS-nek, hogy felvegyen pár designert és kitaláljanak valami működőt.
Igazából nem is értem, hogy min lepődtem meg ismét. Ugyanez a fejetlenség van a WP-nél is app fronton. A saját alkalmazásainkat hamarabb adjuk ki a konkurencia platformjára, mint a sajátunkra... WHAT? -
fordfairlane
veterán
Már a 5-6 col alatti felületeket is másképp kell használni, mint a 8-10 collos tableteket. A Windows Phone felülete nem ugyanolyan, mint a Windows RT-é, pedig mindkettő érintésvezérelt képernyőre lett kitalálva. Szóval nem igazán értem én sem, hogy ugyanezek az emberek miért gondolták azt, hogy kvázi ugyanaz a felület remekül működni fog tableten és billentyűzet+egeres gépeken egyaránt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest