- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
válasz
#40553216 #183 üzenetére
Pár éve még az volt a nonplusultra. Emlékszem, volt egy gentoos ismerősőm, hetekig győzködött arról, hogy a cli mennyivel jobb. Változik a világ
Én szerettem Debian alatt is a terminalt, sokkal kényelmesebb volt, ráadásul tudtad láncolni a parancsokat. NuGet-nél is a shellt használom, nekem jobban bejön.
Vannak helyek, ahova a shell jobb. Konzumer eszközre véletlenül se, szerverre nagyon is.
-
Glenda
addikt
válasz
cskamacska #164 üzenetére
Rendszergazdák azért már általában megtanulják használni a start screent, így ha látják is, másodperc tört részére csak. De ezt is el lehet kerülni.
közben pedig egy tablet szökevény UI-val cserélik le a régi desktopot.
WTF. A desktop nincs semmire se lecserélve. -
Glenda
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #160 üzenetére
De én nem erről beszélek, hanem, hogy minek a szerverre csempe????
Mert így konzisztens az egész.Itt alapvető fejlesztési zsákutcáról van szó.Arról, hogy hozzánemértő emberek fejlesztenek op.rendszereket, akiknek fogalmuk sincs az igényekről.
Szerintem pedig Alonso nem tud vezetni. Még kerékpárt se.Szóval, most előbb elpanaszkodod a konzumer termékkel való hasonlóságot (start screen), aztán meg azt, hogy ott a PSH, bezzeg Linuxon, ott viszik a kattintgatás felé az egészet. Kicsit ellentmondásos a hozzászólásod.
-
Glenda
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #158 üzenetére
A 8.1 óta el tudsz élni úgy Windowson, hogy egy pillanatra se látod a metrót. Csak szólok, ha esetleg lemaradtál róla. Szerveren én sem használom, vagy ha igen ugyanúgy, mint a Win7-est. start->pötyög->enter.
-
Glenda
addikt
The same report claims that Microsoft has not decided what kind of a design the Start menu should have. The project apparently has an internal name "mini-Start" because it's not designed to take up the entire display like the regular Start screen does in Windows 8 and 8.1.
innenMennyire vicces lesz, ha egy kis Start Screen lesz a menü
-
Glenda
addikt
válasz
fordfairlane #27 üzenetére
Jönni fog, csak még nem ismert mit hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest