Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
fordfairlane #96 üzenetére
a mondanivalom lenyege az, hogy egy ilyen osszetett sw eseten nincs ertelme azzal.dobalozni, hogy igy, meg ugy kellett volna megjelennie.
-
WinPho
senior tag
válasz
fordfairlane #99 üzenetére
Szerintem nem ezt akarták. Ha ilyesmit akartak volna akkor hamarabb kellett volna, nem akkor, mire már az asztal beleégett az emberek retinájába. Meg gondolj bele, hogy akarhatták, hogy csak modern felület legyen?
-
Dilikutya
félisten
válasz
fordfairlane #94 üzenetére
A dual GUI jó. Működik párhuzamosan a kettő, tehát technikai akadálya nincs, hogy legyen két, teljesen eltérő szemléletű kezelőfelület. A hagyományos, érintetlen régi desktop, meg a Metro, és mindenki maga dönti el, melyiket használja. Hiába a 8.1-ben megjelent checkbox, amivel már indításkor eltüntetheted a Metro-t, ha a felhasználók döntő többsége nem tudja magától beállítani. az emberek jelentős hányada még soha nem nézte meg a tálca jobb gombos menüjében a tulajdonságokat. Első használatbavételkor kéne egy nagy checkbox, hogy melyiket akarod. Megvalósítható. Én be tudom állítani, meg az alap Win8-ban sem láttam bekapcsolás után a Metro-t, de szerintem ez 100 felhasználóból 10-re igaz.
-
cskamacska
addikt
válasz
fordfairlane #96 üzenetére
-
Воланд
titán
válasz
fordfairlane #94 üzenetére
a mondanivalomat a teljes bekezdes tartalmazza, nem egy kiragadott mondat.
-
válasz
fordfairlane #71 üzenetére
Ugyanezt írtam, egy szóval. Integrálták.
-
törölt tag
válasz
fordfairlane #28 üzenetére
No, azért nem így van. Új gépet lassan Win7-tel sem kapsz, csak Win8-cal, így meg kell szokniuk. Vagy kivárnak.
(#32) xxSanchez
Meg tudnak jeleníteni. Addig az 1-2 másodpercig, amíg egy akármilyen programot nem indítasz. De az alapidegbaj, az az, hogy a két felület közötti ugrálás még magának a rendszernek sem egyértelmű. Egy metroból indított asztali cucc bezárása után az asztalon marad, fordítva szintén. Miért is? -
cskamacska
addikt
válasz
fordfairlane #28 üzenetére
Azt hogy? Windows 7-et nem lecserélte a boltok polcain mindenhol a Windows 8?
Egyébként meg szarjanak sünt, brute force módon beleerőltetni a nép arcába döglődő mobil üzletágukat tán mégsem volt olyan kifizetődő.
-
Glenda
addikt
válasz
fordfairlane #27 üzenetére
Jönni fog, csak még nem ismert mit hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest