- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr.FantastiK #186 üzenetére
A vista is csak azért bukott mert nem olyan gépeken használták amin elfutott volna rendesen. Persze a driver hiánya is bejátszott de leginkább a hardver hiány volt többségben a bukásnál.
-
Mondom nekem a vga-val volt baj, hogy kékhalálozott. Hiába dobtam fel hozzá a támogatott drivert. És nem a vga volt baj, hanem a 8.1, mert 8 alatt nem volt ilyen. A sebessége nem volt rossz, bár én altatom a gépet, ha nem kell. Amúgy meg az appok bezárása is egy vicc, hogy 2 mp-ig kell alul tartani és akkor lövöd le. Ha cask lehúzod akkor a memóriába eszi magát cask.
-
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Nekem már nem "mai" gépem van, kb. 3-4 éves és a 8 simán ment rajta. Update 8.1-re mert kijött és játék alatt elhasalt a rendszer. Bármit indítottam... Aztán kiderült, hogy azért, mert a kártyám nem támogatott.. Hát k... be legyen támogatva. A 8-con nem volt ilyen gondom, simán jól ment. Azért meg nem veszek egy új gépet, hogy a 8.1 ne fo&&a össze magát...
A skydrive integráció tetszett. Volt benne 1-2 jó dolog, de a 8 nekem szimpibb. Főleg azok után, hogy mennyi panasz van a topikjában a rendszerrel kapcsolatban... -
Amilyen f*s lett a 8.1, remélem a 8.2 is követi majd a sorban... Pedig igen, használtam a 8.1-et és ez a véleményem. A 8 sokkal jobban tetszik mint .1-es verziója...
Remélem a 9 a windows 7-re fog hajazni, nem a 8-ra....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hardcore café
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest