Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
Depression #127 üzenetére
Miért kéne megvédeni? Teljesen világos, ha pénzt akarsz vele bárhogy keresni a Store-on keresztül, akkor perkálni kell. Én is fizetek a prémiumért, 4 eszközön használom a Spotit, és teljesen jó az a megoldás, hogy a weboldalukon keresztül intéztem anno az előfizetést. Amúgy meg nekem teljesen mindegy. Ha kiírnák, hogy alkalmazáson belüli vásárlás, és nekem, mint felhasználó, ugyanannyiba kerülne a Store-ban, tökre nem érdekelne, hogy ezt a két cég hogy focizza le egymás közt. Ha a Spoti ez miatt árat emelne, le is mondanám az előfizut. Kb. pont annyit ér a szolgáltatásuk, mint amennyit most fizetek havonta, egy esti sörözés árát. Ennyit pont megér, hogy elég jó a választék, a minőség elfogadható, és így nem kell kalózkodni. De többet nem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Spotify az Apple tegnapi eseménye után egy órával közleményt adott ki, amelyben aggodalmának ad hangot.
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest