- Milyen okostelefont vegyek?
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- TKSTAR TK905
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
S65 nagy vágyam volt akkoriban, de mire volt annyim addigra sokat lépett a technika és egy Nokia 6680-assal megkezdtem az "okostelefon"-os pályafutásom.
Az ME45 évekig meg volt, simán bírta a strapát. Koncertek, fürdés. Igaz saját formátumban de a belső memóriájában valami 700+ sms-t elmentettem. Voltak rá saját gyártású logóim is.
Utána a C65-öt még öcsém is megörökölte, de tőle lenyúlták később az iskolában. M65 is nagy vágyam volt vagy egy SX1.
Sok próbálkozásuk volt amivel megelőzték a korukat, de valahogy nem jött össze nekik végül. Sajnáltam amikor...
(#12) vm93hun akkor már a BenQ tulajdonában volt emlékeim szerint. Onnantól erősen mentek lefelé a lejtőn.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Okostelefonnal rukkolhat elő a Gigaset Communications, a Siemens mobilos részlegének jogutódja, amely az okostelefonos adok-kapokból eddig kimaradt.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest