A Siemens örökébe lépő csúcskészülék érkezik kedden?

A Siemens sok-sok éve az egyik vezető mobiltelefongyártó volt, az okostelefonos trendekből azonban már kimaradt, sőt: mobilos részlegét (Siemens Home and Office Communication Devices) az Arques Industries 80,2%-ban felvásárolta, és ezek után elindult a Gigaset termékvonal. A Gigaset mobilok helyett azonban elsősorban otthoni telefonok gyártásával foglalatoskodik, illetve felbukkant egy ilyen márkás táblagép is, a nagy nevű cég legjobb mobiljainak örökébe lépő csúcskészülékre tehát még várni kellett, kínai források szerint egészen mostanáig.

Ilyen lehet a Gigaset csúcskategóriás okostelefonja
Ilyen lehet a Gigaset csúcskategóriás okostelefonja [+]

Az AnTuTu kínai nyelvű weibós oldalán most ugyanis feltűnt két termékkép és egy táblázat, amelyek alapján úgy tűnik, hogy a várakozásoknak tényleg vége: szeptember első napján érkezik a benchark tesztet GS55-6 kódnévvel lefuttató Gigaset okostelefon. Az AnTuTu táblázata alapján egy Snapdragon 810-es SoC-vel felszerelt eszköz bemutatkozására lehet számítani, amelyet az Adreno 430-as IGP és 3 GB RAM hajt meg, méghozzá 32 GB-os belső tároló kíséretében.

Snapdragon 810-zel startolhat el a Gigaset okosmobil
Snapdragon 810-zel startolhat el a Gigaset okosmobil [+]

A szóban forgó mobil 1080 x 1920 pixeles megjelenítővel látogatta meg a teljesítménytesztet, a képátló viszont egyelőre még nem ismert. Az Android 5.1.1-et futtató Gigaset mobil hátlapjára 16, előlapjára pedig 8 megapixeles kamera kerülhet. A fenti képek alapján egy fémkeretes okostelefonról hullhat le a lepel jövő hét kedden, a német fővárosban, ahol mi is ott leszünk, hiszen indul a berlini IFA kiállítás.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés