- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigoberto
őstag
Biztos népszerű lesz széles körben.
-
-
válasz
Wapmester #41 üzenetére
A feladat adott. Mobilt kell tervezned.
Most , hogy mar a saját igényeid megfogalmaztad...beleakad a home gombba..ez vicc
Görgess egyet a mobilodon aztán nezd meg hová teszed az ujjad.
Régen egy egész alsó sáv volt a home gombnak....
Elképzelésem sincs , hogy akad neked ebbe bele az ujjad.
De ez már a szubjektív része
-
Wapmester
senior tag
válasz
CptAdamica #39 üzenetére
mérnöki szempontból biztos könnyebb kivágni a kijelzőből a home gomb részt ahelyett, hogy pár mm-rel nagyobb lenne az alsó káva, vagy inkább ott se lenne az a home gomb? egyáltalán nem előnyös így főleg, hogy az alsó navigációs ikon/ikonok vagy fentebb kerülnek, vagy elbújnak és a scroll-ozás is rossz élmény mikor beleakad a körmöd a home gombba
#40) pusszycat ezzel próbálnak kitűnni, de ez ronda megoldás és még haszna sincs, még a kamera kivágás oké, de egy home gombnak is kivágást az már tényleg nem ép dolog
-
pusszycat
nagyúr
A notch kényszermegoldás arra az időre amíg, mígnem a kijelző alá tudják tuszkolni a kamerát/kat. Had ne keljen már éltetni egy kényszermegoldást...
-
-
Ricardo
titán
Én örülnék ha ismét lennének nálunk Sharp telefonok. egyrészt minél több gyártó, nekünk vásárlóknak annál jobb. Másrészt anno jó telefonokat rakott le a gyártó, kíváncsi vagyok most mit hoznának. Jó lenne élőben látni őket.
-
-
Doki42
őstag
Nekem tetszik, rég láttam errefelé ezt a márkát.
-
forgonati
őstag
Tudhat a telefon bármit, ezzel az alul-felül noccsal egy rossz vicc, nem értem őket. Más gyátó igyekszik eltüntetni a szaros noccsot, vagy popup kamerával, vagy minél kisebb kameralyukkal, mert felfogták hogy AZ USEREKNEK NEM TETSZIK A NOCCS. Erre ezek beraknak kettőt. Taps. Ingyen sem kellene.
-
Tv tekintetében bizakodó vagyok, mert a mérnöki gárda ugye született japán.
Az IGZO kijelzőt más is veszi, tényleg remek fejlesztés.
Ellenben azt vettem észre, hogy másnál is igen egysíkú a mobil piac. A Sharp-nak sincs sok új notch nélküli mobilja a piacon. Ez a vonulat a piacon igen káros szerintem. -
ghiottone
nagyúr
válasz
onlineair #25 üzenetére
Volt nálam anno egy olyan - semmi támogatás sajnos. A kamera is hiába használta ugyanazt a Sony IMX363-as szenzort, mint a Pixelek, de a lencsék gyenge minőségűek voltak, ahogy a kamera app is + a gcam se igazán segített. Méretben jó készülék volt, az sd630 4gb-al is elég volt 1 éve, de semmi extra.
-
-
Azt mondják, hogy a Sharp is visszatér ejröpába, és nem csak a tévéikkel.
Sokat én sem látok ebből a hatalmas igyekezetből. -
prolad
addikt
Furcsa ez a kép, olyan aránytalanul nagynak tűnik a telefon, lehet csak a hosszú kameracsík miatt. Vagy csak megtalálták a legkisebb kezű modellt.
-
onlineair
tag
Jók ezek a Sharp telefonok, éppen néztem a C10 -et (S2) elég jó kis kütyü, magyar nyelv is van benne, de megrekedt Android 8.0-án a rendszer, 2018-as biztonsági frissítéssel...ahogy olvastam nincs rá semmi update. Ha a többinél is így van, az elég kellemetlen, vagy csak az európai piacot hanyagolják? ( mint a Meizu ha frissítésről van szó...)
-
-
nozs23
addikt
Nekem tettszik, csak azt sajnálom, hogy a két oldalán nincs még két notch.
A sztereó hangszóró párnak nagyon praktikus helyet adott volna.
-
-
Hát ez...tipikus kínai telefon. Gagyi!
-
Wapmester
senior tag
ezek nem normálisak, alul kivágás nélkül odaférne egy FS , felül meg kivágás nélkül az előlapi kamera, a dizájnert és a mérnököket valószínűleg rosszul fizetik, hogy ilyen baromságokat engednek szalagra
-
törölt tag
Aki egyet nem tud elviselni az nagy valószínűséggel kettőt meg főleg nem .
Jó lenne már látni itthon is ezt a gyártót minden esetre. -
válasz
pusszycat #12 üzenetére
Rettenetes a kinézete...
Ámbár az IGZO kijelző bitang jó, és keveset fogyaszt, erő van, kamera Sony, tehát nem lehet gond.
De az összhang nekem sánta.
Nincs a Sharp-nak valami télapós kívánság megvalósító osztálya?
A régi tévéjük nagyon pozitív nyomot hagyott bennem. Jó volt nézni és hallgatni - de erre valahogy "nem olyan jó" ránézni. -
-
-
-
joey04
titán
Hát ez így hulladék.
-
törölt tag
Ez igen
Bár az akkumulátor kapacitása lehetne egy picivel nagyobb is, de ez nagyon ütős telefon lett.
-
roli543
őstag
milyen hosszú az a kamera hátul
egyébként nagyon izgalmas telefon számomra
-
Nagyon kéne kategória
Felénk mikor hozza már a Foxconn... ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged