- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
win7777
aktív tag
bolcsodal azt kell mondjam nem értek ezzel egyet!
Hiszen az állításod szerint csak vga-ból áll a gép?!
Ez sajnos nem így van hiszen alaplap+proci+vga+memória+..stb.)
És ha valami elvérzik mindenre kihat,nem csak egy hardvere!
Én személy szerint megint azt mondom 2core/4core között nem is kevés a külömbség!
November elején mikkor vettem am3 platformot a 775 platform után,nem kicsit vettem észre a külömbséget!Szinte nem hittem a szememnek,mert a bios-t clear-t mikkor megcsináltam elfelejtette ucc=enable beállítást!elindítottam a játékot (black ops,hot prosit,metro 2033 stb..)
Kritikus helyzetekben akár 10-14fps külömbség is észrevehető volt!
Na mondom csinálok egy kis proci tuningot elkezdtem húzni a phenom x2 555procimat ,
3800mhz-ig,szinte 3-4fps volt a külömbség!tehát akkor hittem el igazán hogy sajnos a 2mag kevés lesz ha jövőbe tekintünk!
Természetesen én is most magam ellen beszélek hiszen egy széthúzott core duo procit hajtok ddr3 memóriákkal!és én is eljátszogatok 1920:felbontásban
De ez csak átmeneti állapot,hiszen azért jutottam 775platformra mert nagyon nyugtalanít az a tény hogy az új játékok nem dx11be jöttek ki!
Tehát nagyon feleslegesen váltottam am3-ra tavaly novemberbe!
Remélem az új játékok már nem így fognak megjelenni!? -
win7777
aktív tag
válasz
Alister71 #489 üzenetére
LORD VADER: Na ebben már viszont van valami igazság!
(Egyszerűen nem jött el szerintem még az ideje. Ha kiadnának 2-3 olyan, tényleg pc-re írt játékot, ami már megenné reggelire a 775-ös platformot, és esetleg még érdekelne is, akkor azon lennék, hogy lecseréljem")Ezt sokan így gondolják és így is van!Mert tényleg bosszantó az a dolog hogy mindenki vesz drága vga-kat!De most még nem hinném hogy megéri,hiszen dx11 nagyon kezdetleges fejlesztés alatt áll!
Egyébként meg tényleg nem voltam veled agresszív
de ha úgy jött le sorry..részemről OFF
SZÉP NAPOT!
-
win7777
aktív tag
Nem tudom mi a bajod a magatartásommal?
Hiszen nem sértegetlek!!!
Csak legjobb védekezés a támadás már kifogytál az ötletekből,így támadsz!
Olvasgattam topikokban ,..nem egyszer láttam hogy válaszoltál,nem én vagyok agresziv szerintem! -
win7777
aktív tag
Lord Vader Ami jelen pillanatban van azt fényezi sajnos vannak ilyen emberek!
Hidd el alpachino soha nem fogja Lord Vader be ismerni amit valójában mindenki tud. Ő is tudja! csak nem akarja tudomásul venni. Kevés a két mag -
win7777
aktív tag
helyesírásom
Hát igen mikkor már kicsit ideges vagyok a sok hülyeséged miatt akkor kicsit gyorsan írok!
Ezt meg ismét alátámasztom hogy alpachino és jó magam,már egy jó ideje tesztelgetjük a hardvereket!Hidd el nekem már november elején szert tetűnk egy phenom x4-s procira
Már akkor kiderült hogy mennyivel jobb mint az Istenített E8400
E8400 kb..2-3 éve volt kezembe akkor nagyon jó proceszornak számított
De egyszer mindenek vége mint tudjuk,és sajnos a 775platformnak is
Ez a kijelentés hogy a játékok zöme órajel függőek megint nagy baromság,hiszen akkor soha az életbe nem venne senki több magos procikat!Ami persze nem így van mert aki most épít gépet,úgy kezdi hogy 4mag -
win7777
aktív tag
Lord Vader Csak azért nem vesz phenom x4 procit hogy legyen még valaki itt a ph-n
aki ekkora proci limittel játszikSzinte mindig elgondolkozom azon hogy tud egy ember
ennyire elfogult lenni egy hardverrel kapcsolatban!Csak légyszíves ne azt mond hogy nem
jobbinkább mond azt hogy nem akarsz rá költeni,így már jobban fedi a valóságot
De ha egyszer leváltód ezt a retro procid,akkor meg majd az lesz a king amit az adott
helyzetben használszNagyon várom ezt a pillanatot ,én leszek az első
aki megkérdezi tőled,na mi a jobb 2core VS 4CORE?
Viszont abban sem értek veled egyet hogy nem hiszed el olyannak aki már tesztelte?
Hiszen még nem látód a szemeddel addig nem tudom miért jelented ki azt hogy nem is
jobb?!De maradok a kijelentésemnél jelen pillanatban használt vga-d nagy hülyeség volt bele
tenni egy E8400 MELLÉ!!!
E8400 Amit maximum kihajt aránylag" az ATI HD5770,STB...) -
win7777
aktív tag
Lord Vader Néztem amiket írtál,arról meggyőzni az embereket hogy 4mag nem kel hülyeség!
természetesen pénztárca függő!De azért vedd figyelembe azt is hogy nem mindenki játszik azonos felbontásban és nem mindenki viseli el ha például egy játék minimum fps-e 25
Tehát egy E8400+ a vga-d amit használsz nem arányosan van összerakva!
Hiszen ahogy alpachino is vallotta halót platform
Mindenki így fogná fel vegyünk egy bivaly vga-t és tegyük egy 4éves platformba akkor elég sok ember szidná a vga gyártókat"miért nem megy a játék ahogy kellene 40-50ezres vga-val!?
Ja és beszéljünk az árakról egy CORE DUO E8400 manapság itt ph-n 20-24k ami kicsit röhejes mivel ennyiért már (phenom x4,i5,quad,és társait lehet vásárolni)
Tehát nem értem hogy vannak a hardver árak belőve?!
De nem kel ezt bizonyítani mivel ez tény!!
Én ezt leírtam egy előző hozzászólásomba.kikapcsoltam a 4magból kettőt azonnal éreztem a külömbséget!
De ha vannak hitetlen emberek szívesen összefűzök egy ilyen platformot és bebizonyítom!
De szerintem ezt ti is tudjátok nincs értelme csak nem akarjátok bevallani!
Ennek meg semmi értelme hogy saját hardvereinket dicsérjük"
Hiszen én is most egy Core Duo E5300 hajtók 4.0ghz-n de érezni hogy nem elég a vga-hoz! -
win7777
aktív tag
2mag már nem elég ezekhez a karikhoz
hagyjuk már ezt hogy egy E8400 MINDENRE ELÉG!!!"
nem az órajel a mérvadó,hanem hány szálon fut a proceszor,felépítés stb..
mert ha belegondolunk akkor egyértelmű hogy a több szálon futó procik erősebbek és a vga-ra nem hagynak akkora terhelést hiszen akkor gyorsabb és jobb a hardverek között lévő kapcsolat!
Azt sem kellene elfelejteni hogy ha nem lenne lényege a magok száma akkor venne az ember egy erős vga-t és minden fúlon menne"de ez nem így van mint tudjuk!
még egy dolog mindenki a maga lovát dicséri! -
win7777
aktív tag
Lord Vader: Remélem nem gondolod komolyan hogy a E8400 kihajt egy olyan vga-t ami most szerepel az adatlapodon!:?
ez még viccnek is rossz lenne
Én november elején szert tettem egy phenom x4 B55 procira
ATI HD4890 vga-m volt ha kikapcsoltam a 2magot szinte kritikus helyzetekben 10fps is volt a külömbség!
Ami sok mindenki figyelmét viszont elkerülte hogy mekkora hazugság volt itt a limit" vga és procik között,hiszen most értünk el oda hogy egy középszintű vga-t kihajtson egy proceszor!
ez megint bizonyítja hogy a magok száma igen is számít! -
win7777
aktív tag
válasz
Alpachino #404 üzenetére
ezt én is alátámasztom alpachinonak!
én most egy core duo E5300-t használok 4.0ghz-n DDR3 memóriákkal Asus P5KC alaplappal
mindegy mit csinál az ember limited lesz egy jobb vga-val!
hiszen mint tudjuk a mai vga-k már igénylik a 4 core procikat
egy Gigabyte gtx460 volt nálam tesztelés alatt azt kel mondjam elvérzet nem is kicsit!
3DMARK06 tesztben 16800pötyöt tudod összekaparni,ami valljuk be nem igazán kecsegtető eredmény
magyarul akármeddig húzod a 2core procikat nem lesz elég egy gamer vga-hoz!
szinte kijelentem felesleges váltani mondjuk egy 8800gt,hd4850 stb...vga tulajoknak ha 2magos procit tesz alá!üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest