- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
Tulajdonképpen én nem is ezen akarok vitázni veletek hanem azon hogy a láb nagyobb felületet biztosítana és most feledjük el az AMD-Intel vitát, inkább arról van szó hogy a CPU gyártónak így kényelmesebb, hogy ne látszódjon trollkodásnak szívesen latnék valakit akinek van ideje türelme kiszámolni a csatlakozási felületet, szerintem a lábon jóval nagyobb már szemre is.
-
atti_2010
nagyúr
AM3+ esetén is megnövelték a lyukak keresztmetszetét, itt is min a lábak vastagságát és érintkező felületét
Ez ha jól tudom csak az Asrock kampánya volt és úgy érték el hogy a furatok (letörését) is beleszámolták, ami ugye egyértelmű vakítás, mert ha igaz lenne akkor a régi Asus lapokba nem menne bele a vastagabb láb, de belemegy így a láb vastagsága ugyanaz ami sokkal nagyobb felületet biztosít még így is mint az Intelé, nem hiába égtek el a foglalatok.
-
atti_2010
nagyúr
Annyira mumus ez a Bull hogy mindenütt meg kell említeni? Jó dolog hogy még az Inteles cuccoknál is arról megy a szöveg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest