- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Ha annyi pénzem lenne, amennyi nincs, én már csak azért is átállnék, mert szerintem ez gyönyörű.
sz: Leszámítva a böszme gombokat a sarokban...
...na, de majd az Asus Sabertooth a maga visszafogott színeivel...
-
dime27
őstag
Nekem ez így első olvasásra annyira bonyolultnak tűnik és drágának meg nem energiatakarékosnak h inkább kivárom majd a kedvezőbb árú és kisebb tdpjű modelleket esetleg utódot
-
MPowerPH
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #64 üzenetére
Ez tény.
MZperX75: VGA piac is a felé megy. De azért ott is van GTX580-90, meg 6990 is.
-
MZperX75
addikt
Bakker azt gondolnám ,hogy a jövő kisfogyasztás felé megy el!
Ittaztán kezd elgurulni a gyógyszer!
De persze ahová kell a kakó,ott nem számít a villanyszámla.
A Ferrarinak se a fogyasztásával foglalkozik az ember,csak azzal,hogy 250km/óránál még belsüppedsz a fotelbe,mert félgázon sem vagy! -
MPowerPH
félisten
Szerintem ezt a részét értik, vagy legalábbis úgy gondolom. Ők inkább az elégő processzor lábakra gondolnak.
-
04ahgy
nagyúr
Az X58A-OC 1500W bemenő és 1200W CPU felé menő teljesítményt lead... Ergo 1200W-ot le tud adni a socket.
(#13) ftc: nem túl nagy, 300W kimenő teljesítmény mellett legrosszabb esetben is 30W körüli a VRM alkatrészeken disszipált hőmennyiség. Digitális VRM esetén még annyi sem. Jah, TESCO-Zsömle már megválaszolta.
HGyu
-
atti_2010
nagyúr
Tulajdonképpen én nem is ezen akarok vitázni veletek hanem azon hogy a láb nagyobb felületet biztosítana és most feledjük el az AMD-Intel vitát, inkább arról van szó hogy a CPU gyártónak így kényelmesebb, hogy ne látszódjon trollkodásnak szívesen latnék valakit akinek van ideje türelme kiszámolni a csatlakozási felületet, szerintem a lábon jóval nagyobb már szemre is.
-
DeathAdder
veterán
Ezek is 32 nm csíkszélességgel fognak megjelenni?
Akkor gondolom levegővel 5 GHz ig is nehezen lehet majd húzni, még egy Noctua NH-D14 el sem.. -
atti_2010
nagyúr
AM3+ esetén is megnövelték a lyukak keresztmetszetét, itt is min a lábak vastagságát és érintkező felületét
Ez ha jól tudom csak az Asrock kampánya volt és úgy érték el hogy a furatok (letörését) is beleszámolták, ami ugye egyértelmű vakítás, mert ha igaz lenne akkor a régi Asus lapokba nem menne bele a vastagabb láb, de belemegy így a láb vastagsága ugyanaz ami sokkal nagyobb felületet biztosít még így is mint az Intelé, nem hiába égtek el a foglalatok.
-
Zeratul
addikt
150 watt helyett 300-t kell ugyanannak a foglalatnak elviselni változatlan konstrukció mellett, lehet hogy van túlméretezés de 200% kicsit hihetetlennek tűnik, AM3+ esetén is megnövelték a lyukak keresztmetszetét, itt is min a lábak vastagságát és érintkező felületét növelni kell majd ami kisszámú socket esetén megint nem az olcsóság felé fogja lökni a cédulát.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Mr.Csizmás #42 üzenetére
Eddig is így volt. Az Intel -nél már nagyon régen van lock -olt és unlock -olt verzió. Az SB előtt Intel Extreme Edition néven futottak a zármentesek, SB -től K-s betű jelzi azt.
Szóval nem koppintottak le semmit sem....Zeratul: Én a foglalat miatt egyáltalán nem aggódok.
Anno a sima SB bejelentésénél is felmerült ez a probléma, volt is eset, amikor megégett a láb. Azóta nem hallani ilyenről. Utólag az is kiderült, hogy az alaplapi foglalat hibája volt.
-
Zeratul
addikt
válasz
Mr.Csizmás #42 üzenetére
SBnél mi volt? Ott is a K jelzésűnek van csak nyitott szorzója.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TESCO-Zsömle #44 üzenetére
okéoké...
-
Zeratul
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TESCO-Zsömle #38 üzenetére
amit el tudsz érni cpu szorzo emelésével is...vagy tévedek?
#39) BMW001 jahogy ez nem csak az E-s prociknál lesz....akkor értem. korán van még...
-
darál0w
Jómunkásember
szép fogyasztás...
btw mi értelme van ennek a 125mhz és 167mhz-es alaporajelnek?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #33 üzenetére
Jól van PH! kedvence.
Mr.Csizmás: *doromb* *doromb*
-
törölt tag
Remélem foglalkoznak azzal is, hogy a tok és a magok között jó legyen a hővezetés. Ne sub-zero-val kelljen nekiállni tuningolni, a load 80C°-hoz
-
MPowerPH
félisten
válasz
marositech #9 üzenetére
Nem lesz ez olyan nehéz, legalábbis P45 -höz képest lófütty.
Prof: Nem feltétlen... Még mindig csak 300W. Inkább előtérbe kerülnek azok a tápok, ahol egyben hagyták a 12V ágakat. Nem nagy táp kell ide, hanem áganként kell erősnek lennie. Egy erős VGA-val is elég lesz maximum 850W-s egység. SLI-CF -el már más tészta...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #29 üzenetére
Most már biztos, hogy kötekedni jársz ide.
No comment. Inkább úgy fogalmaznék nem vagyok gondolatolvasó. Nem írtad ezt a magyarázatot az előző HSZ-ed alá. Honnan kéne tudnom? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #26 üzenetére
-
törölt tag
Nekem nem tűnik bonyolultak a metódus.
Remélem még a tél beállta előtt kapható lesz... -
Prof
addikt
ennek a procinak aszem örülnek a KW-os tápgyártó cégek.
-
ftc
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #21 üzenetére
Csak azon agyaltam, hogy eddig is az alaplapgyártók mekkora vackokat raktak rá
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #21 üzenetére
Jaja, nem szokott ezekkel gond lenni. Egy kis hűtőborda, meg a szellő a CPU hűtőről.
Aki meg vizezi a CPU-t az oldja meg a hűtést -
keIdor
titán
Nem durva a 190W meg a max. 300W. Ez egy szerver proci.
-
becsitibi
senior tag
Egy kicsit lemaradtam,valamelyik cpu jó lesz a z68-hoz?
-
Mr.Csizmás
titán
inteles árazás, inteles tuning. gz.
-
ftc
nagyúr
300W az szép...Mekkora hűtés fog kelleni az alaplapon a CPU tápáramkörének?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
marositech #9 üzenetére
Azt minden generációnál újra kell tanulni. Szerencsére nekem X58 volt az első
-
rootkiller
őstag
Micsoda bonyolult megoldásokat alkalmaz az Intel...bezzeg a jó kis E2000 szériás PentiumDC-k...
-
atti_2010
nagyúr
Annyira mumus ez a Bull hogy mindenütt meg kell említeni? Jó dolog hogy még az Inteles cuccoknál is arról megy a szöveg.
-
marositech
senior tag
Már elkezdődött a flame...
Kár hogy majdnem nyakatekert a tuningolási lehetőség...
Újra kell tanulni. -
Remus389
veterán
le vagy maradva, már szállítják a szerver verziójú bulldozereket
és már elvileg készen áll a termék
kiszivárgott némi AMD-s anyag is róla [link]
ezt a Sandy-E-t nem fogja verni, de nem is lesz olyan drága(esetleg az intel 2500K-val versenyezhet, meglátjuk)
elvileg októberben jön ki a Desktop bulldozer, de már annyiszor elhalasztották...
-
szaszimi
tag
aztán megjelenik, és a bulldozer még mindig sehol, aztán bejelentenek még egy generációváltást, piacra is viszik évekkel később, és a bulldozer még mindig sehol...
-
MPowerPH
félisten
Durva lesz, ajj de kíváncsi vagyok már erre.
szaszimi: Ne kelts flame -et, mert idejön az összes fanatikus, és elkezdenek sápítozni a TDP-n, amiből levonják a következtetést, hogy ez vérpistikéknek való.
-
zazahoho
őstag
300 wattos kiszolgálás nem gyenge
-
radi8tor
MODERÁTOR
Várjuk már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- További aktív témák...
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest