- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoatival értek egyet!
Nem azért veszek okostelefont hogy csak telefonáljak meg zenét halgassak rajta, ezt egy butatelefon is tudja. Minek hordoznám magammal a tabletet, ha ott az okostelefon 2 az egyben?
Pl. nyaranta járok 1-2-szer sátrazni, most nem fogom vinni még a tabletet is magammal azért, mert talán majd este eszembe jut, hogy megnéznék egy filmet...
Nekem egyelőre valahogy nincs szükségem tabletre, amire a telefon már nem elég, arra ott van a notebookom. -
Egyetértek, nekem most egy xperia mini pro-m van és le akartam cserélni S4 minire. Apám S4 minjét viszont már nyomkodtam annyit és játszottam rajta annyit, hogy úgy érzem, hogy egy kicsit még lehetne nagyobb, tehát olyan 4.7-ig.
Egyelőre tehát én is kivárom a fejleményeket.
Az Iphone 5 volt a kezemben, nyomkodtam, tényleg igen kényelmes használni, na de azon pl. egy filmet megnézni vagy játszani már korántsem annyira élvezetes. Tehát én is azt mondom legyen kicsit nagyobb vékony kávával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- Milyen monitort vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- OTP Bank topic
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest