Hirdetés

2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

A Samsung is készül az „iPhone SE" ellen?

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A hírek szerint jöhet a Galaxy S7 mini, hiszen enélkül (is) a kompakt készülékek piacán nagyot robbanthat az Apple.

Hirdetés

Ugyan néhányszor lehetett hallani arról, hogy a tavalyi Samsung zászlóshajóknak lesz egy kisebb variánsa, végül ebből nem lett semmi, így a Galaxy S5 mini továbbra is utód nélkül szomorkodik (bár a Galaxy A családot azért ne felejtsük el). Más kérdés, hogy például a Sonyval ellentétben a dél-koreaiak sosem pakoltak igazán erős hardvert a kompaktabb készülékeikbe, pedig igény mindig lenne erre. Nem véletlen, hogy az Apple a március 21-én tartandó eseményén a várhatóan iPhone SE (vagy 5se) néven bemutatkozó mobiljával pont azokat a felhasználókat célozza, akik kicsi, mégis fejlett hardverrel felszerelt eszközre vágynak.

Samsung Galaxy S5 mini
[+] Még mindig nincs örököse a Samsung Galaxy S5 mininek

A Samsung pedig nem az a cég, aki szeret piaci részesedést hagyni a cupertinóiaknak, így ha az S6 mini nem is, az S7 mini végül napvilágot láthat. A pletykagyárosok szerint a 4,6 hüvelykes, HD vagy inkább Full HD felbontású kijelző mellé Snapdragon 820 vagy Exynos 8890 chipset és 3 gigabájt RAM társulhat, a kamera pedig ugyanúgy 12 megapixeles lesz, mint az idei csúcsmodellekben. Elvileg külön kiegészítővel is készül a techóriás, aminek az optikai zoom lesz a legnagyobb vonzereje, bár ennek a kütyünek a bemutatkozása még kérdéses. Akárhogy is, ha a Samsung komolyan gondolja egy ilyen telefon piacra dobását, akkor arról a közeljövőben még sokat fogunk hallani.

Előzmények

 • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

  A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

 • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

  Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

 • Samsung Galaxy Alpha - valóban egy karakter

  Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.