- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
Szerintem meg három nagy "hatalom" van most kialakulóban. MS, Apple, Google és ez jó is lenne így, legalább húznák egymást és harcolnának értünk!
Nincs itt már szerintem akkora nagy MS egyeduralom, mint amilyen volt pár évvel ezelőtt (...és szerintem akkor még a termékeik is rosszabbak voltak)! Ezért nem is értem ezt a nagy utálatot irántuk.
-
gaben88
őstag
Szerintem ez nem ilyen egyszerű (szerződések tömkelege?), illetve magukkal is kib*sznának a gyártók, hiszen akár hogyan is, de van nyereség bőven a WP7-es telefonjaikon és attól se az LG, se HTC, se senki nem szeretne elesni, főleg, hogy rohamosan fejlődik és növekszik a WP is!
(#37) Totheground: Ezt akartam én is leírni!
-
gaben88
őstag
Vagy tényleg az MS fejlesztette ezt ki elsőnek és védette le, vagy lenyúlták valakitől aki volt olyan bolond, hogy nem védette le. De szerintem ősrégi mobil windowsokon volt ez a funkció is először. De Windows Mobile 2003-ban már tuti benne volt és akkor hol volt még az iPhone és stb? Sehol... A Windows CE korszakban meg aztán tényleg sehol!
(#31) Rotate: Ehhez ennek semmi köze, de gondoltam, hogy egy árja Androidos fog elsőnek belekötni... -
gaben88
őstag
válasz
Oppenheimer #24 üzenetére
Miért? Komolyan nem értem... az MS helyében mindenki ezt csinálná. Ha van egy szabadalom amit qrwa drágán levédetett, akkor ez a minimum, hogy a fejére koppint annak aki azt a szabadalmat megsérti!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- Windows 11
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest