- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos68
aktív tag
Ettől a "három testör"-től a hideg ráz. Isten írgalmazzon nekünk, hogy ne csak ők legyenek a trónon.
Jelenleg a mobil szegmensben hátul kullog, de mindent meg fog tenni, kerül amibe kerül, hogy újra digtáló pozícióba kerüljön. A hír szerint már talált is egy szánalmas fogást.
Nálam az Ms utálat már a kilencvenes évek eleje óta tart, és egyáltalán nem "divatból". -
Segal
veterán
Messze a WP7-ből adnek el EGYELŐRE a legkevesebbet. Persze értem én hogy haszon van rajta meg azt is hogy ami díjköteles az legyen megfizetve nem is állítottam azt hogy ne fizessenek. Kit érdekel hogy 5 dollárral többet fizetek majd egy androidos telefonért belefér de ha licensz akkor mondja azt a Microsoft hogy az a licensz használati joga egyszeri x millió dollár és akkor utánna használhatja x évig amibe megállapodnak nem az hogy minden egyes készüléke után fizessen. Persze megértem őket naná hogy rontani szeretnék a konkurencia helyzetét meg savanyú a szölő hogy ha az android az TGV akkor a WP7 max a hazai személyvonat de azért maradjunk már emberiek. Csináljanak jobb oprendszert és gyözzék le a Googlét izomból férfiasan ne egy 45 kilós ügyvéd mögé bújva teleszart gatyával hogy csak ez jöjjön be mert különben baj van...
-
Rotate
veterán
sejtettem, hogy ezt valami WP7 user fogja beírni
havenger:
a spanyol viasz feltalálásának tipikus esete...
ezektől a teljesen egyértelmű megoldásokat levédő szabadalmaktól rosszul vagyok... de az apple is pont ezt csinálja... jó hogy nincs levédve, hogy ha a bekapcsoló gombot megnyomom, akkor bekapcsol a telefon... és ezért valakinek fizetni kéne, hogy olyan telefont csinálhass, amit bekapcsológombbal be lehet kapcsolni... nc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Rap, Hip-hop 90'
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest