- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
havenger
tag
válasz
Oppenheimer #47 üzenetére
Hát igen, gyorsan fejlődő iparág ez. Programozástechnikailag régen az MS levédett dolgai nagyon jónak számítottak, most ha egyetemen nem olyan elvek szerint írom meg a beadandót kivágnak
-
havenger
tag
válasz
Oppenheimer #40 üzenetére
De az is benne lehet a dologban, hogy olyan egyszerű ez mind manapság, hiszen mindenhol ezt látjuk, de annak idején, mikor kitalálták, nem biztos hogy ilyen triviális dolgok voltak ezek
Persze igaz, ma kb mindenki ugyan így alkotná meg ezeket
-
gaben88
őstag
válasz
Oppenheimer #24 üzenetére
Miért? Komolyan nem értem... az MS helyében mindenki ezt csinálná. Ha van egy szabadalom amit qrwa drágán levédetett, akkor ez a minimum, hogy a fejére koppint annak aki azt a szabadalmat megsérti!
-
DeltaPower
addikt
válasz
Oppenheimer #16 üzenetére
Ezen el lehetne csámcsogni egy darabig.
A Samsung legyártja és eladja a készüléket, de bizonyítsák be, hogy az androidért felárat számol fel, más fogalmazásban a Samsung ad egy ingyenes oprendszert a telefonjaira, lásd ubuntus laptopok. Az MS ha akarja, portolja a WP7-et androidos telefonon futásra és voilá lőn oprendszer piac mobilos fronton. Ez is szánalmas patent trollkodás csak azért, mert az android lazán lenyomja a WP7-et.
A logikai fonal mentén tovább lépve, ha én lemásolom 1:1-ben a bármelyik MS oprendszert és szépen kiteszem GPL licensszel netre, akkor engem békén hagy az MS, és azt fogja buzergálni, aki előtelepíti egy gépre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest