Hirdetés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 11 - népalma
- Olcsón kezd a Poco C71
- Google Pixel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Samsung ismét győzött.... legnagyobb amerikai oldal szerint a Inov8 legjobb kamerás mobil
Utána jön a pixon ami szintén samsung,
link -
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
Pedig nem kellene.
E61/62 2,9 inch (igaz fekvő kijelző, de a méret szempontjából mindegy hogy 240x320 vagy 320x240)N95 8Giga, N96 2,8 240x320.
A HTC készülékei is rég ilyeneket vonultatnak fel:
TyNT, P4350, P3600i P3600, P3300, P3400......sőt van amelyik a 3,5 ös méretre használja a 240x320 as felbontást P6300. Ez mondjuk elég bátor
-
kzoltann
aktív tag
Egy 8megapixeles kamera mit tesz hozza az internet elérés sebességéhez?
Meg tényleg egyedi a hsdpa és a wifi egy telefonban, talan ez volt az elso a tortenelemben....
Végülis, vett a samsung egy dijat a telefonnak.... -
-
orbano
félisten
a 320x240-es 2.8"-os kijelző kunsztnak számít?
nemá...
-
AMD Power
titán
Az biztos, hogy jó ez a telefon de ,hogy ennek a díjnak mekkora súlya vagy értéke van azt nem tudom.
-
mrlujoak
veterán
Tudod, ismerem a google-t, a kérdésem pedig egy utalás volt a tavalyi győztesre.
A kérdés milyenségének megfelelő smile nincs, és ezekszerint nem is jött le mit szerettem volna kérdezni...
Ámbár a "hé haver ott a gugli, azt jóvan..." válasz megjött, még szerencse hogy széles mosollyal a végén...Látom, inkább tőmondatokat kellene csak használnom, csak semmi sorok közé rejtett mondandó, mert kapom is a guglit az arcomba...
mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
Tavaly melyik teló kapta ezt a díjat?
mrlujoak
-
Bocha
HÁZIGAZDA
A szoftveres képstabilizátor alatt a gyártók azt értik, hogy a készülék szoftvere/automatikája megpróbálja a lehető legrövidebbre rakni a záridőt az adott fényviszonyok között. Persze lehet, hogy utólag élesítenek is egyet a képen.
Szóval ilyen "funkció" van, de egyértelműen mókusvakítás.
-
válasz
HardSanyeee #4 üzenetére
Nekem K750i van, de speciel abban nincs semmilyen stabilizátor, ráadásul szoftveres képstabilizátor nem is létezik. Az pont olyan, mint a digitális zoom, az se létezik. Vagy ha igen, akkor nekem van a photoshoppomban tizennyolcezernégyszázhuszonhatszoros digitális zoom
-
válasz
HardSanyeee #2 üzenetére
Már ha tényleg van benne képstabilizátor (amit kétlek), és nem csak az iso növelő parasztvakítás...
-
HardSanyeee
őstag
"A zsűri szerint a júliusban bemutatott készülék 8 megapixeles kamerája olyan funkciókat kínál, mint a képstabilizátor, mosolyra automatikusan aktiválódó kioldó."
ezt a mondatot nem értem... ez nem a zsűri véleménye, ezek tények
-
ByB
addikt
Érdekes a kategória: "Best wireless broadband device.", de biztos rangos díj lehet!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legjobb nagysebességű elérést kínáló telefon a Samsung 8 megapixeles Series 60 okostelefonja.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest