- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Igaz, csak egyszer olvastam el a hírt - és akkor is csak a magyart, hisz nem tudok annyira angolul, hogy az eredetit is elolvassam - de egyszerűen ez volt az érzésem. Valami magasröptű duma arról, hogy a dizájnt nem szabad a praktikum elé helyezni, vagy valami ilyesmi volt benne, amit álszentnek érzek. Elviekben ennek valóban így kellene lennie, de nem ez a valóság. A dizájn sokszor fontosabb mint a beltartalom. Ez van. Ezt a Nokia is tudja, hisz nem véletlen, hogy pont ő fejlesztette ki a beépített antennát.
Mondom, nekem ez volt az első benyomásom. -
csab2
veterán
1. Én nem mondtam, hogy szerencsésen kommunikálta le ezt az egész antenna ügyet az Apple.
2. Azt azért be kel látni, hogy ha nem az iPhone produkált volna ilyen jelenséget, tized ekkora perpatvar sem lett volna belőle.
3. Az emberek nagy többsége nem szifont használ. Más, hasonló tudású és Amerikában szintén népszerű telefonnal is szemléltetni akarták a dolgot. Letakarhatták volna a márkajelzést, de akkor is mindenki felismerte volna a telefonokat és kevésbé lett volna tárgyilagos a dolog.
4. Szerintem - szigorúan magánvélemény - pedig a Nokia szövege egyszerűen álszent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Androidos fejegységek
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest