- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Te csak ott tapasztaltál, de rengetegen egy kártyás rendszereken is: [link]
és [link]Remusz911: Konfiguráció és ember függő a dolog, nekem pl. ezért kellett eladnom a 4850-et, mert a Stalker játszhatatlan volt rajta emiatt. Valaki ellenben észre nem veszi a dolgot, még másnak fél perc után fáj tőle a feje és nem érti mitől. Azóta már sokat javítottak rajta, meg anno végre az AMD/nV is elismerte a hibát köszönhetően kitartó fórumtársainknak.
-
mghltm
addikt
ott a bios kapcsolo gond esetere
-
mghltm
addikt
az oc programoknak abszolut nem kell ismerni a gpu-t tuningolashoz, a vga bios-aban at lehet szerkeszteni a hatarertekeket...
-
havasa
aktív tag
A 7970 elég brutális lett OC szempontjából, a GTX 580-ak rövidesen lekerülnek a 3DMark ranglistákról:
9679 pont 3DMark 11 P.
(ehhez hozzátartozik az is, hogy nem tudták igazán megtépni a VGA száját, mert az OC programok még nem ismerik, az Overdrive meg csak 1125MHz-ig engedi a GPU-t, nitrózni így felesleges még)
-
Tökmindegy
senior tag
Én vártam egy nagy áttörést.Nem lett.
Gondoltam kissebb csíkszél,több tranyó,stb,stb oszt vártam egy jó nagy ugrást.
Szökkenés lett belőle.Most megvárom mit produkál a másik fél, és reménykedem hátha az nekirugaszkodik. Részemről pusztán erről szól,és nem érdekel a hyártó. -
SzlobiG
félisten
Jó lesz az 10% körül is.
Jól hangzanak ezek az újítások, de én ebből kb semmit nem használnék és ha igaz lesz ez a 160K feletti ár, akkor számomra nagyon nem érné meg a CF-et oda dobni sőt mivel még rá kéne fizetnem a 2x6950(70)-re ami vicces lenne mer ahhoz képest sehol nincs...ez a idle fogyasztásos dolog se valami nagy cucc több kártyás rendszereknél most is hibernálva van 2d-be a 2. vga annyi hogy 3W helyett eszik 8W körül? Mi az? Semmi...
-
Cybertrone
veterán
Az a baj barátom hogy az AMD hiába gondolkozik előrelátóan jövőre jön az új kártyája, és akkor ez lesz elavult, holott még ki sincsen használva!
NV a jelenre tervez, kb 1.5 évre, aztán jön a váltás... Mindíg az AMD után tolja ki a cuccát, és valahogy mindíg 10-15%-al elé kerülEz a sok éves tendencia!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest