- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Tehát abszolút hibás hozzáállás az, amikor a 130 eFt-os GTX 580-at méri valaki a 90 eFt-os HD 6970 kártyához, mivel nem egy árkategória."
Nézőpont kérdése, van akinek tök mindegy, hogy mennyibe kerül, neki a "leggyorsabbkell".
Akinek meg nem, az vesz 2db 6950@70-et egy 580 árából.(#145) wdtv: Nem tudom kinek a reinkarnációja vagy, de csak a hülyeséget láttam dőlni belőled. Már a "tabletbe az Ivy Bridge lesz a nyerő" kijelentésednél felfigyeltem a "tehetségedre".
De egyre inkább fogalmazódik bennem a kérdés:
Te mit szívsz? -
Aki azt hiszi, hogy egy új VGA gyorsulni fogy 50-60%-ot ez előző csúcshoz képest az ébredjen fel. 2011 van.
A másik, hogy nem igazán jönnek ki a különbségek FullHD alatt, sőt, lassan FullHD-n sem, lehet köveket készíteni a konzolok irányába.
A harmadik, hogy sokaknak problémát okoz értelmezni a csíkokat a linkelt tesztekben.
Sikerült elolvasni azt a cikket amihez épp kommentel? Mert úgy látom páran elmentek abba az irányba, hogy azon hüppögnek a szegény "nVidiát lelépte az AMD".
Ébresztő, ez már egy generációval ezelőtt megtörtént 6990 vs. 590.Negyedszer meg adjon nekem valaki két 7970-et, mert úgyis mindjárt karácsony.
Ötödször: Lássunk már igazi OC teszteket.
MOD: A Bulldozer meg nem lett sz@r, ha önmagában nézed egy igen jó CPU.
Ha mellé teszed a SandyBridge-eket a mai szoftveres környezetben akkor sz@r, de nem a Dózer a sz@r hanem a SB lett nagyon jó a 2011-es elvárásokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hyundai, Kia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest