- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
3.Aragorn
addikt
válasz
#65675776 #35 üzenetére
Nem értünk egyet.
Ha játszol, vagy hasonlók, akkor rátekered a kakaót, ha viszont nem, és csönd kell, tényleg csönd, akkor állítani kell rajta, lejjebb kell venni. A biosban is több profil van, nem fogsz a teljesítmény orientált és a csendes között váltogatni minden újraindításnál. Valamint nem minden lapon van 4 db pwm-es hely... -
zapok
aktív tag
válasz
#65675776 #28 üzenetére
Nálam négyet vezérelt, ami más dolog, nyilván rosszul írtam, hogy annyit tud.
Az Asrock a jelenlegi hármat vezérli 10 fokozatban. Nem tudom hogy lehetne ettől paraméterezhetőbben vezérelni?
Én nem csak a kézikönyvből olvastam, hanem vezérlem is a ventijeimet (hála egy PH-s ASRock fórumtársnak, aki segített a Bios beállításában) még egyszer mondom az 1-es fokozaton a 10-ből Manual módban. De van automata mód is és a teljes fordulatszám.További szép, csendes estét!
Üdv Zapok!
-
zapok
aktív tag
válasz
#65675776 #25 üzenetére
Nekem volt (van még) már Abitom (AW9D-MAX), ami 4-et vezérelt, de a mostani "óccó" Asrock is tud 3-at paraméterezhetően, mert okos a BIOS-a mindkettőnek.
A mostani lapomon nem is engedem a venti vezérlést, csak a 10 fokozatból a legalacsonyabbat, (mivel nem melegszenek az alkatrészek), így csak alapon pörögnek (900-1000 RPM), de nincs is zaj terhelés alatt sem. -
Daert
őstag
válasz
#65675776 #21 üzenetére
Így van,szerintem ma is sokan eldobnák a meglévő lapjukat ha lehetne az ABIT-ot újra kapni a rég megszokott funkciókkal és minőségben.Régen nekem is volt Abit-om volt Gigam-is amin a venti vezérlés egy határ kaki volt és s jelenlegi Asus-tól sem vagyok elájulva ilyen téren.Bár sokkal jobb mint az előbb említett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged