- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
A fantázia határtalan. Én piacképes megoldásokban gondolkodtam, ott eléggé behatároltak a lehetőségek.
Elöl egyszerűen nincs mit tervezni, a kijelző már annyira elfoglalja a helyet, hogy gyakorlatilag a nagy lap van, meg az élek, semmi más. Hátul lehetne valamit alkotni.Pop-up kamerával próbálkoztak sokan, valahogy nem kell a népeknek.
Pedig legszívesebben én is olyat vennék, mert nekem aztán rohadtul nem kell a szelfikamera, totál feleslegesen foglalja elöl a helyet. Meg ugye plusz egy mechanika, ami tönkremehet, a gyártók ódzkodnak tőle.
Betétek használatával anno a Nexusokon próbálkozott a Google (asszem a HTC-félén volt), elég vegyes megítélése volt.
Üveg-fém: jó lenne, de minden gyártó arra megy, hogy a fémet egyre jobban leépítették, aztán valami korai iphonokkal bejött az üveg, az most is elég elterjedt, de már ezt is kezdik műanyagra cserélni, mert olcsóbb. (lásd s21, pedig nem alsópolcos kategória)
Régi telefonokat felesleges idevenni amúgy, mert teljesen más szempontok szerint építették azokat. Ami akkor belefért, ma már nem működik, mert plusz mechanika, vastagabb lesz tőle, stb.
Szögletesebb élek: Néha 1-1 gyártó bepróbálja (Sony ennek a nagy élharcosa (pun intended)), a visszajelzések általában azok, hogy bár szebb (szerintem is), a userek nem szeretik, mert nyomja a kezüket, kisarkosodik a nadrágzseb, stb.Szóval néha van 1-1 vadhajtás, de azok nem tudják megvetni a lábukat, mert a tömegeknek nem kellenek az ennyire egyedi telefonok, vagy mert az egyedi tervezésért olyan felárat kérnek, hogy nem ér annyit.
-
-
BiP
nagyúr
Szép telók is voltak akkor, igen. Változatosabb is volt,mint ma, igen.
Csak most tök mások a telefonok. Az előlapon 1 cél van, minél nagyobb kijelző. Van most egy gombnélküli, faltól falig kijelződ, ~6.5" méretben, ezzel nem lehet nagy csodát művelni.
Marad a hátlap, abból is gyakorlatilag a kamera rész. Ezen tudsz variálni.
Sok szerencsét. -
-
gulupeti
senior tag
Ezt a "problémát" én sem igazán értem...
Mindegyik telefonnak van egy hátlapja, meg van az elején egy kijelző, 3-4 gomb az oldalán, nagy csodát ettől nem kell várni és különösebben nagy mozgástér sincs. Minél nagyobb felületet foglaljon el az előlapon a kijelző, minél kisebb legyen a káva, szelfikamera meg kell, erre is születtek már különböző megoldások, de mostanában a kameralyuk megy. A paneleket pedig különböző beszállítóktól veszik, így a méretek is épp ezért hasonlóak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest