- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatam9aa
újonc
válasz
pècsimunkás #179 üzenetére
Szia. Megoldódott a probléma? Jó a telefon? Most gondolkodom egy ilyen telefon megvásárlásán. Jól működik? Vannak hibák? voLTE működik? Ilyesmi.
-
pècsimunkás
addikt
Itt van nagyobb èlet.
A telefonról pár szó. A saját véleményem:
+ Gyorstöltés szenzációs, gyors ujjlenyomat olvasó, ès arcfelismerés, szép kijelző, nagyon jó (!!!) üzemidő, jó kamera.- a Bluetooth- on keresztül nem tud nálam összejönni a kapcsolat, az autó ès a telefon között.
Ez nagy baj! A nyarat megvárom, akkor elgondolkodik majd egy telefon cserèn. Van még addig 2 hónap. Meglátjuk... -
richies
senior tag
Vannak hosszútávú tapasztalatok valakinek?
-
richies
senior tag
válasz
pècsimunkás #175 üzenetére
Mediamarkt de neha leviszi 629 re, mar 2x is lattam, de most epp 799 megint.... elvannak :)
-
richies
senior tag
válasz
Donki Hóte #172 üzenetére
Nem hinném. De az ajánlat az nagyon baba.
-
-
richies
senior tag
Nem Nagyon van mozgás itt :)
-
richies
senior tag
Valaki váltott p30pro rol?
Német Amazonon valaki küldte is vissza, p30pro után
-
stigma
addikt
válasz
mldigital #165 üzenetére
Nekem sima GT2 van, de nincs az első helyen.
Első ötletre azt mondanám, hogy törölj egy gyorsítótárat.
Alkalazások /alkalmazáskezelés / kamera /tárolóhely : gyorsítótár törlésNekem a fura az, hogy 21%-ról tegnap feltöltöttem a telót 100%-ra majd restart, viszont az képernyőidő nem nullázódott hanem folytatta az edigit.
Tehát tegnap 4,5 óra képernyőidővel 21%-ra merítettem, feltöltöttem, ma meg vígan mutatja most hogy 7 óra képernyőidőm van ami kamu, de jól néz ki.Sajnos ennek az az oka, hogy ilyen szar lett a kijelzőidő, hogy ahol lakom szar a térerő sajnos.
-
mldigital
tag
Nálatok is fut a kamera a háttérben és akkumulátor fogyasztás az első helyen van?
-
zoldteaa
csendes tag
-
-
zoldteaa
csendes tag
Sziasztok. Tudna valaki segíteni abban, hogy a kèretlen nem telefonkönyvben szereplő hívásokat hogy lehet blokkolni, tiltani? Elmèletileg be van állítva, de mègsem lett jó, mert ma is befutott a kèretlen hívás ès sms. Gt2 pro.
-
stingy2
senior tag
válasz
Kolondrum #150 üzenetére
Most olvasom a cikket. Szimpatikus a márka, mindent tud, amit szeretnék, erre írod, hogy ez is leveszi 0 közelire este a fényerőt, amitől Nokiánál már majdnem idegösszeroppanást kaptam
Ott az lett a megoldás, hogy pár hónapnyi fényerőállítgatás után megtanulta "nem levenni". Kíváncsi leszek, a Realme-nek ez menni fog-e, ha igen, én is vevő leszek rá.
-
DC dimming: Néztem ahogy neten láttam. Van különbség valóban, de nem látványos. Kicsit vibr így is, úgy is, de tényleg van különbség.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Kolondrum #151 üzenetére
Inkább érezhető. De alacsonyabb fényerőnél ha a pwm érték kevés vagy nagy a hullámzása, akkor például egy másik telefon által a szóban forgó készülékről készített videón csíkozodás lesz látható.
nálam 240Hz alatt már fárad a szemem, majd hosszabb távon elkezd fájni és akár fejfájás is követheti. -
Rogiii
aktív tag
válasz
Kolondrum #151 üzenetére
Nem hiszem, hogy szabad szemmel látni lehet. Viszont egy másik telefonnal videófelvételt készítettem a kijelzőről, úgy is hogy a dimming be volt kapcsolva és úgy is hogy ki.
Kikapcsolva látni az erős hullámzó vibrálást, amit a kijelző kibocsát. Viszont bekapcsolva szépen kisimítja a kijelzőt ez funkció, szinte teljesen megszűnt a másik kamera által érzékelt vibrálás. -
Lassan egészítem ki a cikkem apro dolgokkal, pl ma az aktív hálózat melletti merülés adatokkal.
-
salieri.
őstag
Érestítő ledre tudja valaki a választ? Vibernél, hívás közben pl. zölden világít a kis pont az akku mellett.
-
Rogiii
aktív tag
válasz
ghiottone #108 üzenetére
Nekem sima gt 2 van és ott van a Dc dimming és ahogy észrevettem, működik 60hz-en és automatikus képfrissítésen is.
Másik telefonnal kamerázva teljesen megszűnik a vibrálás, ha bekapcsolom a Dc dimminget.
Alap beállításon nekem sem bírta a szemem, most még tesztelem a Dc dimminget, de egyelőre úgy néz ki működik. -
stigma
addikt
válasz
Kolondrum #139 üzenetére
Köszi, akkor jön a kövevetkező kérdés, mert Oneplus 8-ön Fix 90hz-et használtam.
Melyik kiméli jobban az akkut + nem cseszteti a kijelzőt?
- Képernyőfrissítés 120Hz-et állítok:
Itt sok alkalmazásban 120 hz van, főmenüben is,de a böngészőben leveszi 60hz-re a frissítést, de csak 2-3 alkalmazásban vált vissza 60hz-re.
- Képernyőfrissítés Automatikusra állítom: Itt a Gmail, böngésző, Qbittorrent, minden olyan alkalmazás ami lista nézetet használ 60hz-re megy le, viszont ha mondjuk Face, Insta, Yoube, akármit választok visszaáll 120Hz-re.Tehát magyarra fordítva a szót...mennyit számít az hogy folyamatosan vált 60-120Hz között a kijelző, mivel 1 alkalmazást nem 20-30percig használok? Akkuban többet fogyaszt azt gondolom, de ezenkívül van bármi hátránya?
-
stigma
addikt
válasz
mldigital #140 üzenetére
Igen, illetve ami hasznos lehet még, hogy ha zsír új telepítésen van, kipakolja az egyes lapokra az új alkalmazásokat és nekem így hogy 70-80-at kipakolt , lett 3 lapom/tabom amit lapozhatok.
Ezzek az új Widge kirakós modszer másra is jó, ami:
- Sok parancsikont tudsz egyszerre törölni ha kijelölöd egyesével
- tudsz mappát látrehozni hogy nem egyesével húzkodod bele, hanem csak kijelölöd aztán a mappára mész allul
- Widget hozzáadásra -
mldigital
tag
Nem tudom hogyan kell widgetet kitenni. Tudtok segíteni. Köszönöm
-
stigma
addikt
válasz
Kolondrum #137 üzenetére
Köszi.
Kb 70%-on vagyok most, olyan 1,5 órát telefonáltam azóta amióta a hsz-em írtam, szerintem ez még nem vészes. VoWifi kellene, mert szerintem a szar térerő miatt esett 80%-ról70%-ra a telóm, habár ki tudja
Ez csak érdekesség, de hol lehet a képfrissítést megjeleníteni, ami nálad is van bal felső sarokban sárgával némelyik képen?
-
stigma
addikt
Pár szösszenet mára, bőven belakás fázisa alatt vagyok, de eddig tetszik a GT2:
80%-on vagyok 1óra 40 perc kijelzőidővel.
Oneplus 8-al ami 4300mAh akksival bír, 50%-on szoktam lenni 2-3 óra kijelzőidővel.Rendszer FW: RMX3311_11_A.14
Amiket állítottam:
- Képernyőfrissítés : 120hz-es (magas)
- VoLTE
- pár gesture pl.: dupla koppintásos zárolás, vagy telefon felemeléses kijező felébresztés, 3 újjas képernyőmentés, stb
- hálózatoknál max 4G-ig egnedélyeztem csak (1/2/3/4), 5G felesleges szerintem mert olymi kevés van Győrben, nem akarom, hoyg atom módon merüljön a teló.
- Arc/újlenyomat és pár alap értesítési dolog
- akkukimélő mód: kiKérdésem az lenne hogy:
- VoWofi (Wifi -Calling) sehol nem találom: Oneplusnál egy kódot kellett beütni a service menüre és aktiválni.
- Érdemes nálam GT2-nél auto-ra tenni a képernyőfrissítést? Ez mit jelent pontosan? Használatfüggően fogja nekem váltani a 60-120hz-t, mert ugye sima GT2-nél nem LTPO 2.0 a kijelző
- Milyen beállítást állíttottatok még be? -
Surci1
tag
Köszi az infót mindkettőtöknek. Csak kiváncsiságból kérdeztem, ráér majd megjön. Bár olyan jókat írtatok róla (főleg a blog), hogy jó lenne már nekem is kézbe venni. Mondjuk ezen a héten meghalni sincs időm. Talán jobb is lenne ha jövő héten kapnám meg.
-
worxland
addikt
GT 2 Pro első tapasztalatok (én is Samu A70-ről váltottam) fél nap után:
mindent kényelmesen át tudtam rakni a régi telóról
kamera sokkal jobb, OIS tetszik, éjszakai képek jók
feloldás ujjlenyomattal és arccal is villámgyors
a 120 hertz nagyon látszik görgetésnél
wifi jóval gyorsabb
fogása jó, tok egyelőre nem került rá
Android Auto kapcsolódás pillanatok műve volt (A70-nel megszenvedtem)
minden pörög, akadás nincs -
Rogiii
aktív tag
Na én is átvettem a telót.
Nekem nagyon tetszik. Egy Sasmsung A70-ről váltottam.
Minden tekintetben előrelépésnek érzem. A kamera az valami brutál jó a régihez képest, végre tudok éles képeket fényképezni.
Az alzás szilikon tok is tök jól passzolt rá és kényelmes nekem a fogása is.
Ami viszont nem tetszik és nem tudom van e rá megoldás, de tegnap nyomkodtam 2-3 órát és nekem a kijelző nagyon fárasztja a szememet. Régi telón ilyen nem volt.
Próbáltam a fényerőt levenni, de az sem segített.
Lehet ezen beállítással segíteni? Vagy mitől lehet? -
Predike
csendes tag
Vicces hogy én nemjöttem rá a kikapcsolásra. Bár gondoltam rá hogy olyasmi de nem probáltam ki mert azthittem az a Safety/Recovery Modot hozza be...
Na mind1, szóval ez már megvan cool.Másik azlenne még hogy van a "GT Mód" setting (GT2 PRO), ez tudja valaki mit jelent ? Nekem nem egyértelmű, akkor nem max teljesitménnyel megy a teló ha ez nincs bekapcsolva ? Vagy csak a Képernyőfrissitésre van hatással ? Csakmert erről (is) ir ott a beállitásnál... Vagy mind2re hatással van ? Engem főleg a teljesitmény érdekelne és ha max erő csak bekapcsolva jön elő akkor van valakinek valami tapasztalata/ismerete hogy mivan ha ez minding bevan kapcsolva ? Nem melegszik/fagyogat ki ?
Fura hogy megnéztem pár tesztet róla youtubeon az elmúlt pár napban de erről a beállitásról senki nem tett említést...
-
stigma
addikt
Hi, nekem sok időm nem volt vele foglalkozni, eddig csak kibontottam és kb bejelentkeztem rajta, de 50%-os akksival kaptam meg a telót, 4-5%-ot evett 70-80 alkalmazás letöltése + konfigurálás (hívás,sms,stb)
Bocs a szőrös lábamért, a képek kapkodva készültek.
GT2 -r rendeltem, első benyomások:
Színben, összeszerelésben kiváló, könnyebb mint a Oneplus8,ami üveg hátlap.
Redszer smooth, gördülékeny, most egy 800Mb-os update az amit mindjár teszek.
Gyortöltés durva, mert amióta írom a mailt kb 15-20% belement.
Kijelzője ugye sima LTPO régi szabvány nem a 2.0, mert 60-120 és Automatikus között tudok választani. GT2 Pro esetén ugye 1 és 120Hz között tud váltani, de erről Kolondrum fórumtárs majd beszámol nekünkTesztelni a napokban fogom a telót, ha valakinek lesz valami kérdése szóljon nyugodtan.
A gyári tuk elég passzentos lett, alig tudtam ráerőszakolni, de nekem egyenlőre tetszik a telefon.
-
yamato80
csendes tag
A hátlapja milyen, nem érződik gagyinak a "papír" hátsó?
-
Frissítés: Megy a VoLTE Yettellel csak nincs ikon. Ha bent a SIM indítsd újra, vedd le a wifit, hívj valamit fel és lásd működik. Ki is írja, h HD hívás (másik VoLTE telefont hívtam) és nem vált át 3G-re.
sőt hívás alatt ment a speedtest, pöpec.
Újraindítás: Bekapcs + hangerő fel egyszerre.
-
Yettel és VoLTE. Nem megy. Átvált 3G-re hívás közben. Hát ez van.
Egyik foglalattal sem jó. Kapcsoló van, de nem történt semmi. -
Ez az LTPO2 panel nagyon tudja. Ha alacsony a fényerő akkor 60Hz-n megy minimum, ha közepes akkor 30, ha több akkor 10 és ha magas akkor 1Hz. Úgy ugrik pl 1 és 120 között, hogy ha nem látod nem is hinnéd mennyire sokat tartózkodik alacsony frissítésen.
Pl a ph 10-30-120 között ugrál ahogy éppen gépelek. Nyugalmiban 10.Töltés: Qc3 és PD megy. Mindkettő nekem 18W max és tudja is. Az akkut ellenben fűti már ez is, vagyis a nálam ilyenkor megszokott 37 fok helyett 39 is meg van.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Kolondrum #111 üzenetére
Ahogy nézem a rendszer az kb. ugyanaz, mint az OPPO-é, amit meg most átvett az OnePlus is. Ha abba benne lenne ez a DC funkció akkor jó lenne, de már a 11-ben is csak adb-vel lehetett előcsalni. Samsung rendszerét annyira nem kedvelem, MIUI-t meg nagyon nem. Pixelek kamerában jók, de szoftverben sok gondjuk van 12-es frissítés óta. Motorola majdnem stock, de azért az árért nem ad ilyen szoftveres támogatást. Itt a GT 2/Pro esetében csak a qi töltést hiányolom kicsit + a hivatalos ip védettséget.
-
ghiottone
nagyúr
Sziasztok! Akinél már van az alap Gt 2 azoktól kérdezem:
- dc dimming ("DC halványítás")megtalálható a rendszerben? Elvileg ott kellene lennie és 60Hz-es képfrissítés mellet alkalmazható. Jelenleg OP 9-et használok, de az android 12-vel jött Oppo féle rendszer alappal valahogy sikerült elrontani a korábbi - android 11 esetén jól működő - pwm szabályozást és most kicsit szenvedek a telefonnal (nem bírja a szemem ezért már a második 12-es EU build után is vissza kellett rakni a 11-es rendszert), így gondolkodom egy Realme Gt 2-n.- a telefonnal készült videók esetében a hangra vagyok kiváncsi, mert eddig a youtube-os tesztekben nekem a Realme készülékek esetében valahogy nem stimmeltek az elkészült felvételek hangjai.
-
Ez is Wayteq-s cucc. A számlán a forgalmazó a Vodafone.
-
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Az állapotjelző ledet hol tudom aktiválni? Vagy nincs is rajta ?
-
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Aki megkapta a készülékét és Telekomos az írja már meg, hogy működik e a volte.
Köszönöm. -
Van valahol tabletes akcióban fekete?
-
-
PRO postázva. Hétfő-kedd és befut.
-
salieri.
őstag
Aki esetleg a médiában veszi kérdezzen rá,hogy MKB hitelkártya biztosít-e rá még 10% kedvezményt.?
-
Surci1
tag
Valamelyik topikban olvastam, hogy alin ha "saver shipping" vagy "standard shipping" szállítással rendelsz terméket, akkor belga vagy holland postával küldik, így nem lesz semmi plusz költség. Én tavaly júli 1. óta vagy 20x rendeltem így cuccot és egyszer se volt semmi plusz fizetni való.
-
stigma
addikt
Akkor nézzük, sajnos csak 5-10 percem volt vele foglalkozni, napokban szerintem ezeket rendelem be majd:
1. Sos-ben Tok + fólia:
- Tok : FIXED a Realme GT 2 készülékhez (átlátszó)
- Üvegfólia, mivel Neo2 -vel akijelző egyenértékű : Link
2. jövőben:
- Nillkin tok GT2/GT2 Pro : Ali => GT2 elfogyott / GT2 Pro
vagy van sima GT2-re is :Link
- Üvegfólia: GT2 /GT2 ProRemélem ha berendelem a posta nem tesz majd rá sok vámot és plussz költséget, hogy ne érje meg. Igazából nincs más alternatíva, szóval kintről kell rendelni mindent.
Itthon még Xpro-ról/spiegen.hu-ról szoktam fóliát vagy tokot venni, de egyenlőre nincs semmi sajnos.
#85Rogiii: Igen nekem is tetszik a zöld teló nem akarom elrejteni a színét inkéább átlátszóban nyomnám viszont félek, hogy szar lesz a vékony gumis tok, és a végén egy fasza Nillkinben fog virítani, ezért a színe nem lesz mérvadó.
-
yamato80
csendes tag
válasz
Donki Hóte #90 üzenetére
Alzánál drágább és nincs hozzá tablet sem
-
yamato80
csendes tag
GT2-t én is berendeltem MM-ről. Gondolkodtam, hogy várok hátha megjelenés után más színben is lesz ilyen áron, vagy nagyobb tárhellyel, de ez a 170.000 ft igen csak jó ár (mint a külföldi early bird launch ár áfa nélkül), ha nem tetszik a zöld szín meg a "papír" hatás akkor meg még mindig ott a tok
-
-
Rogiii
aktív tag
válasz
Donki Hóte #88 üzenetére
Én úgy láttam, hogy emagon és az mm-ben a proból fehér a simából zöld színű volt.
Az alzánál elérhető más színekben is, de ott nincs előrendelési akció. -
-
stigma
addikt
válasz
Kolondrum #82 üzenetére
Hi, pont ma akartam kérdezni, hogy GT2/GT2 Pro-ra ki mit fog rendelni tok vagy üvegfólia, de megelőztél.
Én este fogom linkelni GT2-re mit fogok venni, habár lehet őket fogom megrendelni első körben.
Kamerasziget és kamerát védő fóliám sosem volt, nem tudom mennyit számít vagy épp véd.Én sima tokot gyárilag kapunk, nem tudom mennyire strapabíró amúgy.
Én amire kíváncsi leszek majd az A12, mennyire lesz bugos mint más gyártóknál pl.: Oneplus 9 pro vagy épp a Pixel 6/6 Pro telók(habár ott nagy a szórás)Igaz se Pixel 6/6 Pro sem O+9 Pro tulaj nem vagyok, csak bele-bele szoktam olvasni a topicba.
-
Surci1
tag
válasz
Kolondrum #82 üzenetére
Nillkin tokot [link] találtam alin, ami márc.28tól akciós árban is lesz. Nem merem megrendelni, mert nem nagyon szeretem a hard case tokokat. Gumis anyagú tokokat viszon nem nagyon találtam. Mondjuk ebayról én már semmit nem rendelek tavaly júli 1. óta, mert a magyar posta rendszere nem igazán tudja kezelni az ebay küldte ioss-t.
-
Na kicsit mozogjon a topic.
Én már előrendelés előtt elindítottam pár cuccot aliról hozzá. Bár így sem fognak előbb megjönni.
- 2 db full glue üvegfólia
- 1 db kamera szigetet védő fólia
- 2 db lencséket védő fólia
- 14db (mert nem volt kevesebb) hangszórót védő bizbasz.
- 2 féle tokA Nillkin féle tok csak ebayen van, valami 4-5k, de az ok amiért többet nem veszek, hiába nagyon jó, az a gomb kialakítása. Pár hónap alatt letörik a pöcök.
Van még itt egy olyan tok, aminek a hátán a kamera védő rátolható a kamera szigetre, azt meg nagynak találtam.
Kereső: For Realme GT Neo 2/GT2 Pro Phone Case Protective Cover Slide Camera Protection -
stigma
addikt
Én a napokban a gt2ből csak gehéret láttam mást nem, GT2-ből.meg csak zöld van.
Ha fontos a szín, akkor alza-n mindenfajta színt találsz.
A beatbuy telefon a MM-ben van, Gt2 + tablet ,ami 300k, tablet belőle kb 70-80kKiszállítás..passzolom de azerintem ahogy pár hsz-el feljebb van 31 után szerintem
Emagon 24, MM-ben 27ig van ez az akció asszem. -
richies
senior tag
MediaMarkt.mikor szallitja ki? Csak feher verzio van nekik mar.
-
stigma
addikt
#74worxland: Igen ez is igaz, de ha pár sört iszok akkor máshogy működik a gravitáció nálam
. Kb 5 év alatt max 5x ejtettem le a telót, Nillkin/Spigen mindig megvédte a kijelzőt.
Tudom, ha nálam a teló ne menjek sörözni#75Kolondrum: Én is sok mindent mérlegeltem, MM-es GT2 PRO esetében ha a tabletet is áron alul eladom 50k-ért akkor 250k-ból kijön a teló ára.
Most egyenlőre nem akartam 300k-t kiadni telóra, vagy 250k-t megnézzük mit tud a GT2 aztán ha bejön még mindig lehet feljebb váltani -
-
stigma
addikt
Kíváncsi leszek, egy zöld 8/128-ra amit linkeltem beneveztem és megrendeltem a MM-től.
Viszont amivel bajban vagyok az az üvegfólia és a tok, mert nekem ezek alap egy telóvásárlásnál.
- Tokra eddig ezt találtam az alzánál, ami sima átlátszó
- Üvegfóliával ahogy nézem a sima GT2 NEO-val megegyeznek (összehasoníltás) a méretek így ez talán jó lenne rá : LinkMásnak valami ötlete honna lehetne ami nem ali/ebay, mert több hetet nem akarok várni mire megjön?
Tok és fóliából Nillkin/Spiegen-t szoktam venni, de most ahogy nézem eddig bukó sajnos.
Igaz elvileg egy gagyi fekete tok lesz majd a csomagolásban ha jól nézem. -
stigma
addikt
Sziasztok.
Telefoncsere elött állok, úgy volt Samsung S21 FE, vagy iPhone 13 lesz a befutó, de akkor megláttam a topic-ot és úgy néz ki ez lenne a befutó bestbuy telefon.
Ami kellene nekem:
- Fluid rendszer a Oneplus után (igazából Realme is OPPO csorpot tagja szóval ez pipa), youtube videokat nézve hasonlít a UI-ban.
- Normális fotókat tudjak készíteni, mert Oneplus 8-al nem mindig sikerült.
- átlag user vagyok + néha fotózgatok.
- nagy akksi és lehetőleg gyorstöltés legyen min olyan mint ami msot is (35W)Ahogy nézem MM-ben és Emag-on elő lehet rendelni GT2 és Pro-t is.
GSMArena összehasonítás : GT2 vs GT2 ProÉn inkább olcsóbb megoldást választanám , ami a GT2 , mert
- a kamerában kb ugyanaz ( széleslátóban 120vs 150fok és makró is picit másabb)
- procit nem kell nézni, mert mindegyik jobb mint az SD865, viszont érezni már nem hiszem hogy fogom.
- GT2 esetén gondolom 60 és 120Hz lesz a választható majd, ugye a GT2 Pro kijelzőhasználat fuggően akár 1 és 120Hz között tudja ezt állítani
- RAM és tárhely nekem megfelel (8/128) nem kell 12/256-os
- Gorilla Glass 5 vs Victus...szerintem ez sem érv a jobb mellett
- Nagy akksi és 65W-os gyorstöltés adott ami nagyon király.Egyetlen érdekesség, böki a csörőm, mégpedig videora 1080p/30fps-t írnak. Ez hülyeség nem vagy elírás?
Mert amúgy GT2 170k-ért (Emag, MM) szerintem bestbuy teló lehet, 300k-ért a GT2 Pro + tablet még jó alternatíva lehet, de nem akarok tablet eladással foglalakozni
Gondolom tök mindegy honnan rendelem meg, mert mindenhol az ára ugyanannyi + gari is.
-
Én sejtem mikor kapjuk meg. Mi történt a realme életében 2019 március 31-én? Nem is fontos, de sztem akkor jön hivatalosan a GT2 sorozat.
-
NemMo
őstag
Használ valaki ilyen telefont?
-
Occon adom
aktív tag
Volna egy sürgős kérdésem!
Alkalmazásoknál az ikeralkamazást támogatja a telefon?
Pontositva a Pokemon Go játékot szeretném játszani 2 külön accal, kérdés támogatja a telefon az iker, illetve vagy klónozott alkalmazást?
Nagyon fontos volna ezt tisztáznom. -
bostone
addikt
válasz
Occon adom #61 üzenetére
Kevés idézőjelet használtam ezek szerint.
Lényegében picit másképp írjuk le, de a lényeget hasonlóan látjuk. -
Occon adom
aktív tag
Az Antutut nem nevezném csoda programnak, csak a piac urainak fizetsége után számol mindent.
Nem akarok annyira eltérni, de az Nvidia 1660 jól elengedett teljesítménye után a 2060-s egy mélyrepülés, mégis kihozta jobbnak, és amit azóta is javítottak a GPU-n" mely inkább gyári tuning, illetve vakítás. Amikor az Xbox360 vitte HD-n a játékokat a 10 éves procival, a PC-k meg vették évente az újabb kártyákat, mert a játékot úgy programozták, a piacnak.
Parasztvakítás itt minden, csak fizesse a paraszt az árát.
Szóval nagy változás nincs, csak minimális, max egy frissítéssel leírják a telefont, vagy laptopot, aztán mehet a kukába, pedig a kütyü tökéletes. -
bostone
addikt
válasz
Occon adom #59 üzenetére
Kínai belpiacos cuccokat eddig is lehetett venni.
A xiaomi könnyen moddolható, bármikor építesz belőle mustangot vagy moszkvicsot.Egyre nagyobb a tábora azoknak, akik mobilon élnek, mobilon játszanak. Az alkalmazások alkalmazkodnak a "fejlődéshez", magasabb számítási teljesítményre ösztönzik a cégeket.
A mobillal már kevesebbet telefonálnak, viszont átveszik a tv és a pc helyét.
Lehet ennek a látszatnak kell megfelelnie a processzor tervező istenekenek, ők minden évben csodát hajtanak végre: megduplázzák az előző évi teljesítményt. -
Occon adom
aktív tag
Azért ez az új kavar eléggé bosszantó, újabb snapi csipp elnevezése
Snapdragon 8 Gen 1
1x 3.0 GHz Kryo Prime (Cortex-X2 based) + 3x 2.5 GHz Kryo Gold (Cortex-A710 based) + 4x 1.8 GHz Kryo silver (Cortex-A510 based)
Azaz emeltek picit az órajelen az eddigi
1x 2.84 GHz Kryo 680 Prime (Cortex-X1 based) + 3x 2.42 GHz Kryo 680 Gold (Cortex-A78 based) + 4x 1.80 GHz Kryo 680 Silver (Cortex-A55 based)
helyett eddig lehetett könnyen látni hogy esetleg mi változott benne ( nem sok) illetve a 870-s jobban pörög 1 procin, mint a többi ami ugyanaz egy ideje.
Sebességek picit jobbak esetleg oszt annyi, nade telefonálni mindegyik jó, játszani meg ott az XboxXiomi kijött a kinai androiddal, olyan is
-
bostone
addikt
válasz
Occon adom #57 üzenetére
A nemzetközi biztosan nem kínai rommal jön ki, de még időpont sincs jelölve. Az elég nagy öntökönrúgás lenne a cég részéről.
-
Occon adom
aktív tag
Google play áruház lehet a telefonba, vagy a Kinai szoft fut?
-
bostone
addikt
A 8 GEN 1 mennyire melegszik a 888-hoz képest?
A GT most akcióban papíron nagyon megéri, érdemes kivárni a GT2-őt?
A sárga modell hátlapja még egyedinek is mondható. -
klaya86
senior tag
Én a poco F2 prommal hibátlanul elvagyok. Nagyon sajnálom, hogy elvetették a motoros kamerákat, szerintem nagyon jó megoldás. Másfél éves lassan a telefon. Hibátlan.
Egyébként,ha akarnának, tudnának a gyártók egyedibb külsőket. Oké, előlap az fix. A keretet viszont, főleg a flagship árak mellett simán megoldhatnák frankó szálcsiszolt megoldással. Egyrészt sokkal minőségibb, másrészt nem olyan sérülékeny, mint ezek a xar festett keretek. A hátlap meg aztán... Kerámia, karbon, fém , bőr , vagy ezek kombinációja. Simán lehetne igazán jól kinéző, egyedi és minőségi telefonokat gyártani. Csak hát az a gyártók részéről plusz meló, kevesebb haszon. Illetve, amíg 400-500e forintért van vevő a pet palack hátlapos Samsungra , addig nem is fognak minőségibb cuccokat gyártani.
-
BiP
nagyúr
válasz
Donki Hóte #49 üzenetére
Meg felpattanóval (Asus Zenfone 6)
vagy megforduló hátlapi kamerával, (Samsung A80) (bár gyakorlatilag ez is feltolós)
Egyik sem egy noname kínai gyártó, mégsem vetette meg a lábát egyik megoldás sem, (gondolom főleg a plusz mechanika miatt).Mondjuk ezek közül nekem az első, a kisméretű kiugró pop-up kamera jön be. Az nem csinál semmit, ha nem használod, elvan a helyén, és kompromisszummentes. Nem is értem, miért nem terjed el.
-
-
BiP
nagyúr
A fantázia határtalan. Én piacképes megoldásokban gondolkodtam, ott eléggé behatároltak a lehetőségek.
Elöl egyszerűen nincs mit tervezni, a kijelző már annyira elfoglalja a helyet, hogy gyakorlatilag a nagy lap van, meg az élek, semmi más. Hátul lehetne valamit alkotni.Pop-up kamerával próbálkoztak sokan, valahogy nem kell a népeknek.
Pedig legszívesebben én is olyat vennék, mert nekem aztán rohadtul nem kell a szelfikamera, totál feleslegesen foglalja elöl a helyet. Meg ugye plusz egy mechanika, ami tönkremehet, a gyártók ódzkodnak tőle.
Betétek használatával anno a Nexusokon próbálkozott a Google (asszem a HTC-félén volt), elég vegyes megítélése volt.
Üveg-fém: jó lenne, de minden gyártó arra megy, hogy a fémet egyre jobban leépítették, aztán valami korai iphonokkal bejött az üveg, az most is elég elterjedt, de már ezt is kezdik műanyagra cserélni, mert olcsóbb. (lásd s21, pedig nem alsópolcos kategória)
Régi telefonokat felesleges idevenni amúgy, mert teljesen más szempontok szerint építették azokat. Ami akkor belefért, ma már nem működik, mert plusz mechanika, vastagabb lesz tőle, stb.
Szögletesebb élek: Néha 1-1 gyártó bepróbálja (Sony ennek a nagy élharcosa (pun intended)), a visszajelzések általában azok, hogy bár szebb (szerintem is), a userek nem szeretik, mert nyomja a kezüket, kisarkosodik a nadrágzseb, stb.Szóval néha van 1-1 vadhajtás, de azok nem tudják megvetni a lábukat, mert a tömegeknek nem kellenek az ennyire egyedi telefonok, vagy mert az egyedi tervezésért olyan felárat kérnek, hogy nem ér annyit.
-
Kampó
senior tag
dehogy határolja.. rengeteget lehetne variálni ha akarnának.. szögletes vagy akár kissé izlésesen absztrakt készülék test.. markáns élek.. nem a szappantartó ivelt cucc elöl hátul.. kamera elhelyezés.. kamera sziget, régi sonykon menő fém ajtó védte ami csusztatható volt, vagy csak dizájn elem.. előlapon kamera lyukak helyett pop up kamera elegánsabb és sokkal "menőbb". hátlapon , üveg, fém, bör, betétek használata.. hasra csapva ennyi ugrott be ereszd már el a fantáziád.. lehetne mit variálni.. csak az egyhangúság egyben költséghatékonyság és a biztonságos bejáratott kinézet jobb üzlet, mint a bizonytalant bevállalni..
Aztán lehet nem egyet érteni..
lezártam... mert itt felesleges várnom a "csodát"
-
Kampó
senior tag
válasz
Donki Hóte #44 üzenetére
jaa hobbi szinten...
-
Mi van, te itt gyűjtöd a hszeket
-
Kampó
senior tag
kiegészítésként...
Egér.. billenyűzet .. mit is lehet rajt variálni?? Elvégre csak egy egér és billentyűzet... aztán nézz körül a piacon.. -
Kampó
senior tag
válasz
Donki Hóte #39 üzenetére
több eltérő kinézetű tv-t vagy monitort tudnék belinkelni mint telefont. De látom itt gondolkodni luxus sokaknak.. Mindenkinek remek ez az egysíkú kommersz semmit mondó mobilpiac.. Aki ezt sérelmezi ő a retard.. mert hát mit variáljanak rajta...
Konyha késen sincs mit variálni mert van egy penge meg egy nyél.. aztán keress rá mennyi féle van... Nem a funkcioja változik, de megerőltetik magukat a tervezők.. Ha a párhuzamot nem érted akkor nincs miről beszéni. -
Kampó
senior tag
válasz
Donki Hóte #36 üzenetére
Mit nem sikerült meg érteni abból, hogy a felsoroltakat meg lehetett különböztetni.. nem volt ennyire tepsi eggyik sem, de a koncepcio ugyan az volt... ELŐLAP KIJELZŐ... magyarul írtam szerintem...
.....Értő olvasás
-
BiP
nagyúr
válasz
Donki Hóte #39 üzenetére
Mer' fantáziátlanok, azé' !
-
-
válasz
Donki Hóte #36 üzenetére
Juj! Volt egy ilyen “kacatelom” , akkoriban az hogy érintő kijelzős telefonod volt az menőnek számított . Aztán egy hét után a csodás TouchWiz 1.0 rendszertől ki is készültem és földhöz vágtam . Utánna jöttem rá , hogy ezt most meg kell magyarázni a szülőknek is .
Majd azt hiszem egy Nokia C5 5MP lett helyette fehér színben az egy megváltás volt utánna . -
BiP
nagyúr
Szép telók is voltak akkor, igen. Változatosabb is volt,mint ma, igen.
Csak most tök mások a telefonok. Az előlapon 1 cél van, minél nagyobb kijelző. Van most egy gombnélküli, faltól falig kijelződ, ~6.5" méretben, ezzel nem lehet nagy csodát művelni.
Marad a hátlap, abból is gyakorlatilag a kamera rész. Ezen tudsz variálni.
Sok szerencsét. -
-
Kampó
senior tag
marhára nincs akkor fantáziád ne haragudj ha eddig terjed a vizuális gondolat meneted...
Régebben mi volt?? 2colos qvga kijelző alá gombsor.. hátlapon kamera.. ott sem annyi volt az eltérés hogy más szinü volt a gombsor... ... de maradjunk akkor az érintőkijelzős teloknál amikor elterjedtek... néz meg egy lg kp 500-at.. samsung s5230at, ha éltél egyáltalán amikor ezek menö telók voltakvagy egy lg km 900 arenát... vagy egy samsung omnia 1-2... Samsung Wave 1-2-3, nokia E széria E7.. nokia n8.. meg tudtad különböztetni mind.. akkor is adott volt az elölapi "nagy" 3.5-4 colos kijelző.. de volt stilusa a telefonoknak.. most jellegtelen szar az összes... ezen nincs az a marketing duma ami változtat.
-
gulupeti
senior tag
Ezt a "problémát" én sem igazán értem...
Mindegyik telefonnak van egy hátlapja, meg van az elején egy kijelző, 3-4 gomb az oldalán, nagy csodát ettől nem kell várni és különösebben nagy mozgástér sincs. Minél nagyobb felületet foglaljon el az előlapon a kijelző, minél kisebb legyen a káva, szelfikamera meg kell, erre is születtek már különböző megoldások, de mostanában a kameralyuk megy. A paneleket pedig különböző beszállítóktól veszik, így a méretek is épp ezért hasonlóak.
-
Kampó
senior tag
válasz
Donki Hóte #30 üzenetére
."funkcionálisan legkedvezőbb formája, "... ez remek.. akkor ezentúl nem is kell rájuk sem márkanév sem, legyen simán PHONE.... azt legyen egyforma minden... a funkcionalitás és a KLÓN gyártás nem ugyan az.. okádék is az összes és marha unalmas..
-
-
Kampó
senior tag
Képen..
Samsung, Oppo. Realme, és Xiaomi telők, láthatók csak pár modell ami eszembe jutott..de szinte az összes árszegmensben és összes modellnél ez a tendencia.
Nem trollkodás a célom, de teljesen elszomorít ez a KLÓN üzemmód amit a gyártók követnek. egyes telefonokra rákeresve még a méret is teljesen ugyan az és ugyan ott van minden.. csatlakozó minden kezelő gomb..Nyilván piaci felmérés, mi az a forma ami nem szép, de nem is csúnya, ellenben kommerz és eladható... avagy hogyan válik egysíkúvá a piac, és vele sablonossá unalomig ismertté a világkép és a társadalom. Akinek megvan a Fekete tükör sorozat... Volt egy rész amiben pont rendszerrel lehetett értékelni mindenkit.. na Az ottani egyen telefonok vagy mik azok.. jutnak eszembe a mai piacról
-
Kampó
senior tag
+1 10000000-ik ugyan úgy kinéző holmi
dejó..
-
-
Frozen
addikt
én már nem tudom eldönteni srácok vajon mi a menő
a 2 kamera vagy a 3 vagy esetleg a 4?
vagy a 109 MP kamera vagy ép a 10 es
Most melyik a csúcs? Annyira nem lehet eligazodni már a piacon,hogy szerintem a cégek sem tudják már mit csináljanak,hogy el lehessen még őket adni.
ronda -
BiP
nagyúr
válasz
Donki Hóte #13 üzenetére
Fú, az nagyon ronda lett volna.
De ez meg nagyon fantáziadús a hátlap, mint egy piacos iphone 12. -
Avistan
csendes tag
Annyi mobil jön kínából hogy ember legyen a talpán aki képben van az aktuális kínálattal.
-
hunhool1979
tag
válasz
Emericus Max #19 üzenetére
lehet hogy az elnevezés gagyi,de először érdemes kipróbálni,utána véleményt mondani.
Feleségemnek Oppo Find X2 Pro telefonja van,vegan leather hátsóval. Semmi kopas nem latszik rajta,pedig több mint 1 éve megvan és meg tokot sem használ. -
mhydas99
senior tag
Megjott Whosetheboss videoja is
-
Emericus Max
tag
válasz
Donki Hóte #9 üzenetére
Újabban nem is organikus bőr, hanem vegán bőr a marketing attrakció neve
Én mindenesetre agyfaszt kapok mindkét elnevezéstől, ahogyan a műbőrtől is.
Szóval igen, valszeg poliuretán borításról beszélünk.
Az érzetre meg papír nem vagyok biztos benne, hogy pozitív felütés hazai kontextusban...Egyébként mondom ezt úgy hogy tetszik a hátlapi dizájn, csak ezeket az idegbeteg marketing elnevezéseket kéne hanyagolni...
Se műbőr, se papírszerű cucc nem jó, mert kopik és egy idő után erőteljes 'wear and tear' jelek lesznek rajta, ami nem néz ki jól. Persze tokban hordva nem lesz baja, de akkor meg majdnem mindegy, hogy néz ki a hátlap, mert csak addig látod amíg megveszed a telót.
Én a gyártók helyében terveznék egy sima matt fekete műanyag hátlapot (Samsung is ezt csinálja) és a gyári tokokat dizájnolnám ilyen-olyan formára. Ebbe beleférne az extrémebb és az olcsóbb tok is. -
thomas92
aktív tag
válasz
callmeakos #7 üzenetére
+1
-
roli543
őstag
GsmArena szerint 3mpx… idézlennek és nevetségesnek tartom ezeket a filléres vacak kamerákat
.
Amúgy tetszetős készülék. -
Kawauso
aktív tag
Szimpatikus készülék a simával együtt. DE!
Ez még mindig nem egy flagship. Hiába csaptak óriási hírverést körülötte, még dolgozniuk kell az ügyön. -
joey04
titán
a telefotós kiadásokat nagyon eltolják a kínai gyártók mostanában...
-
Annak azért nagyon örülök, hogy nem olyan ultra-ronda kivitelben jelenik meg, mint amit a magukat jólértesültnek feltüntető külföldi fórumok előre beharangoztak
-
Postas99
őstag
Azért a Relame GT Mater Edition nem egy rossz készülék.. amennyire nehezen adtam nekik bizalmat annyira szurkolok, hogy ez is egy jó modell legyen..
-
Ez a szintetikus papír az olyan, mint az organikus bőr? Vagyis mindkettő tök prosztó műanyag, csak a marketingesek találtak jó kifejezéseket
Amúgy nem rossz készülékek, jó a piacnak a gyártók tülekedése
-
Nagyon vártam ezt a készüléket , dizájn szempontjából nem átlagosnak nevezném , nincs meg benne az a plusz mint az elődjének , lásd a verseny sárga hátlapos kiadás .
Mint egy Neo GT 2-es.
Alig várom hogy teszteljétek , mert specifikációval azért nagyot lépet előre , kamerába meg főleg , már csak az elkészült tartalmak kérdőjelesek , már csak azért is mert “”Realme metrikája szerint hússzoros nagyításra képes makrólencse, és a várható minőség kapcsán beszédes, hogy a Realme a felbontást meg sem említi.””
-
callmeakos
veterán
A zöld variáns nagyon bejövős
-
kbyte1024
veterán
Sanszos a se vowifi se volte sajnos. De ne legyen igazam.
-
roli543
őstag
Akkor a vízszintes kamera elrendezés nem valós, pedig igencsak egyedibb lehetett volna.
-
pusszycat
nagyúr
Nem kijelző alatti szelfi kameráról volt szó? Azért is vártam annyira. Vezetékmentes töltés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest