- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tombar
senior tag
válasz
jozsef m. #497 üzenetére
kár összehasonlítani egy csúcs grafikus kártyát egy középkategóriás széles felvásárlói piacot lefedő ha tetszik "népkártyával". ugye a 680 ellenfeleit lentebb kell keresni. am én inkább 560 ti-t vennék, az pl szűk 20%kal jobb, ha nem vesszük figyelembe a fogyasztást. am szívesen megnéztem volna h egy 448 core merre van, mert elvileg az 570 szintjét hozza (picivel elmarad) alacsonyabb cashért.
amúgy nagyon szépen látható h a középkatos kártyáknak nagyon jó aránya van. remélem beindul a fránya 28 nm és kapunk ínycsiklandozó dögöket. -
Zso2
őstag
válasz
jozsef m. #199 üzenetére
Vazz linkelgessél akkor 200k-s monitorokat
Na mind1 látom több ember van akit a 2560-érdekel mint gondoltam, engem qvára hidegen hagy,mert kb 1x sem fogom használni. Engem sokkal jobban érdekel a max 1080p. és a kisebb felbontások. Nem hiszem,hogy azok aránytalanabbul mutatnák az erőviszonyokat sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest