- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#40553216 #50 üzenetére
Ezen az alapon minden cég kísérleti nyúlnak használja az ügyfeleit. Változik a weboldalak, üzlethelységek, újságok, autók, mobilok designja. Változnak a korok és változnak a stílusok. Néha telitalálat a változás, néha mellényúlás.
A Microsoft egyébként túlságosan vad dolgokat nem szokott művelni, legfeljebb az éles irányváltásokat fogadja el nehezen az emberek egy része. A Microsoft ebben nem túl ügyes, az Xbox Dashboard desig is úgy tud megváltozni fokozatos átmenet helyett, hogy aztán semmit nem találsz meg benne amíg újra ki nem ismered.
-
Stauffenberg
nagyúr
Ha a képernyőd 70%-át egy ablak takarja ki, mit látsz a háttérképedből? Elég valószínűtlen, hogy megnyitsz egy aprócska számológépet és rögtön elhomályosít mögötte mindent.
Továbbra is azt tudom mondani, hogy nem láttuk még élesben. Ügyesen alkalmazva nem csak a UI-hoz, de az UX-hez is hozzátesz. Az meg 99,9999% eséllyel mondható, hogy ha nem tetszik, kikapcsolható lesz.
Vagy te tudsz olyan effektust mondani a Windowsban ami nem kapcsolható ki? Az árnyékoktól az átlátszóságon át az animációkig mindent ki tudsz kapcsolni.
Persze tudom vannak olyanok, akik annyira befogadók egy design nyelvezet formálódására, hogy a mai napig Windows 95 nézetben használják a rendszert, mert minden ami annál modernebb az vacak, használhatatlan és képtelenség tőle dolgozni...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
-Skylake- #31 üzenetére
1.) Az ilyen effektek kikapcsolhatók. Eddig is azok voltak, nem gondolom, hogy ezután nem lesznek.
2.) Én Alt+Tab párti vagyok, gyorsan lehet oda-vissza váltani. Ha egymás mögött vannak az ablakok, egymást részben kitakarva, akkor miért ne moshatná el? Ha lényeges mindkét ablak tartalma, lehet őket egymás mellé is tenni.
Amúgy meg működés közben még nem láttunk, nem tudjuk mennyire lesz zavaró vagy éppen segíti a tájékozódást, de én gyanítom, hogy az elmosás csak az asztal hátterét és az ikonokat érinti majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Reklámblokkolók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Társasjáték topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest